[Žinios trumpai] To dar nebuvo! Dūmos deputatas siūlo iš JAV išsireikalauti kompensaciją dėl COVID-19 platinimo  ()

Vašingtonas, pasak Dūmos pirmininko Viačeslavo Volodino, yra pandemijos kaltininkas, o JAV biologiniai gaminiai netrukus bus atskleisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Valstijos turi atlyginti žalą šalims, nukentėjusioms nuo koronaviruso pandemijos. Tokį pareiškimą padarė Rusijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas.

Savo publikacijoje vienas pagrindinių Rusijos prezidento Vladimiro Putino bendražygių citavo amerikiečių ekonomisto, Kolumbijos universiteto profesoriaus Džefrio Sakso pareiškimą, kuriame teigiama, kad „COVID-19 atsirado Amerikos biologinėse laboratorijose, o ne gamtoje“.

Anot jo, koronaviruso kilmė nėra tiriama nei JAV, nei kitose šalyse dėl to, kad „jie nenori žiūrėti po kilimu“.

Viačeslavas Volodinas pareiškė, kad JAV turėtų kompensuoti nuostolius valstybėms, nukentėjusioms nuo COVID-19 pandemijos, nes Vašingtonas tariamai buvo susijęs su viruso atsiradimu.

„Šiandien, kai pasigirsta tokie kaltinimai, Bidenas tyli. Jis bijo, kad pasaulis sužinos tiesą apie tikrąjį pandemijos kaltininką. Milijonai ligonių ir mirusiųjų, pasaulinė ekonomikos krizė, žmonių gyvenimo lygio kritimas – COVID-19 pasekmės, už kurias Vašingtonas turi atsakyti“, – tęsė Vladimiro Putino bendražygis ir pridūrė, kad JAV biologiniai nusikaltimai netrukus bus išslaptinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()