Skiepijimas nuo COVID-19 šioje šalyje pereina į naują etapą - tai matysime visur

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2021-07-15 19:21
Čia, ką parašei, turbūt niekas nesupras.
Benediktas 2021-07-15 19:27
Bet COVID ne tik pas mus. Sakai Lietuva blogai tvarkosi su Covid ir kysiai vel auga, nepriima ligonio su Covid, jei kysio negauna. Kieno atžvilgiu blogai tvarkosi? O kur gerai tada tvarkosi? Ar visam pasaulyje blogai tvarkosi pagal tave?
AAA000 2021-07-15 19:30
vel pritempineji savo. as tesakau kad abtivakseriai prisideda prie problemos tiesiogiai. nu kaip ir vegetarai visokie, religiniai ir panasus... cia toks bezdzioniu tipas. profilis. jis TIPINIS. ir kai paumeja tokie reiskiniai visuomeneje - visi gudresni pradedaa suda malt medicinoje gudresniu parazitu pilna - deja! prie ko cia Lietuva? ar ten kazkokia epidemine padetis. mes esam puikioje situacijoje - vakcinu nebeturim kur det, ir paciu geriausiu is pasauliui pasiulytu - tai kur pagal tave siandienienes problemos? valdyme ir abtivakseriuose. savo versija siulyk, jei maniske tau pakankamai bloga
bmk1245 2021-07-15 19:43
OK, naujos atmainos dauginasi kaip vaisinės muselės, jau ne vienas atvejis susirgusių indiška atmaina (PC pasaulyje tai delta) kurie buvo pilnai paskiepyti. Išimtis? Ar ne? Ar turėsim kiekvienais metais gauti dozių nuo alfa, beta, gama, delta, epsilon, zeta, eta, ir t.t. visa graikų abecėlė (abėcėlė baigsis pradės vadint alfa1, beta1 ir t.t.)?
AAA000 2021-07-15 19:49
o kame konkreciai tau cia problema? senos versijos nebeplis, nes isstumtos. o jei kazkuri ir liks - pamodifikuos vakcina. svarbiau yra kad prasistume progresyvesnis budas. tipo tau per sudetinga susivirkst 1-2 kartus metuose sugaisus pora valandu su kelione ir nieko nemokant? cia konkuruoja ne virusu versijos. problema kad konkuruoja abtivakseriniai debilai, kurie atima mano laika per visuotinius apribojimuis su epidemija, kuri irgi atima mano laika. o man ilgesnio gyvenimo nei vieni nepasiulo. nors antivakseriai net istisai kliedi, kad VISU gyvenimas nuo ju nesiskiepijimo ilgeja ir kokybe gereja... supratai? tu aiskini, kad ir skiepyti mirsta nuo viruso. bet problema pateiki, taip, kad jie atseit mirsta nuo vakcinos. o jei nesiskiepys - nu tai tipo nemirs. bet uztat kitu mirs daugiau - nes kol ner daugumos - parazituos medikaim valdzia kis apribojimus ir pan. vienu zodziu jei tu antivakseris - tai tavo balsas isgirstas. gali dziaygtis, bes dauguma pasieks, kad finansine nasta nes labiausiai kenkiantys
Benediktas 2021-07-15 19:52
Ką tik rašei, kad Lietuvoje medicina bloga, problema, kad nebegydo, geri gydytojai išsilakstė, kyšius pradėjo vėl imt. Dabar jau rašai, kad situacija vis tik gera, nepaisant blogo valdymo.
AAA000 2021-07-15 20:00
tau dar neatsibosta pritempinet savo niekus? medicina ir yra bloga. ir kysiai ir parazitai - apstu ten ju. kur as ten juos pagyriau? parodyk konkreciau citatom. tik kad uzsipirko uz musu pinigus daug vakcinu - situacija ispresta kaip ir ekonomiskai. bet daba antivakseriai suaktyvejo... ...
bmk1245 2021-07-15 20:05
Ačiū triplatriplezero, pagaliau pamačiau, kad aršūs provaxeriai ir aršūs antivaxeriai yra tos pačios dermės, skirtingų ženklų, bet tokie petys.
Benediktas 2021-07-15 20:14
O kur yra gera medicina pagal tave?
Bruonius 2021-07-16 05:55
Jokie šaltiniai tamstai nepadės. Esat iš didžiosios daugumos tų, kurie suskaudus kojai įtaria dantį, o pagalbos kreipiasi į santechnika. Žmogų bandantį atvesti jus į protą išvadinsite idiotu, įrodymus "feiku", o dabartinėj situacijoj dar apšauksite antivakseriu.
Benediktas 2021-07-16 08:33
Matai, kiekvieno organizmas yra individulus. Vieni labiau atsparus Covid, kiti maziau. Ir net jei tu sportuosi, valgysi visaverti maista, palaikysi dvasine harmonija, bet tavo organizmas genetiskai tures mazesni imuniteta covid, tu juo susirgsi nuo atsitiktinio zmogaus. Na nebent neiseisi is namu visos pandemijos metu.
Evil 2021-07-16 08:48
Tokius kaip tu suvaryt į gardelius, padaryt priklausomus nuo vyriausybės. Kai tu priklausomas, valdiai nebereikia prieš tavę atsiskaityt, tada gali tavę valdyti, o dar kai tokie kaip tu pritaria grynųjų atsisakymui - tobula tobulų vergų visuomenė, kuri dar ir džiaugiasi tuo. Žinai, man įdomu, kodėl negyveni kokiam Turkmėnistane, tau ten patiktų.
Benediktas 2021-07-16 08:53
Na ir kiek tas valdymas uztruko? Valanda pirmam skiepui ir valanda antram skiepui. Taip valde mane 2 valandas vyriausybe pripazistu. Nezinau ar del to verta tragedijas kelti. Kitais dalykais esame daug labiau valdomi. Mokesciai, istatymai ir t.t. Bet jie turi buti del tvarkos. Reklamos mus labiau valdo, nei vyriausybe per skiepus. Ar tu irgi priklausai antivakseriams ir manai, kad kartu su skiepais prileido chipu, per kuriuos valdys nuotoliniu budu per 5G?
vytautas50 2021-07-16 10:02
kestutisz 2021-07-16 10:18
Tai tą senai sakiau, čia dabar kaip su religija - tarp religingų ir ateistų. Pvz man jei lieptų būtinai pasirinkti kokią nors religiją (aktyvus ateizmą - irgi laikau už religiją) tai na surašykit pliusus minusus, įrodymus, šalutinius poveikius, pažiūrėsiu kurią išsirinksiu :) O ne, kad genties vadas nusprendė ir turiu krikštytis dėl "didesnio gėrio" ar pan. p.s. AAA kaip suprantu nėra provaxeris grynai dėl pačios idėjos - jis tiesiog tikisi, kad viskas susitvarkys (įsišakniję marazmai medicinoje) visus praskiepijus? Tai taip nebus. Būtent dėl tų pačių atmainų. Ne skiepų ten reikia, o lazdos. Turi būti pasakyta - dzin korona (na kiek ten turim - 3% mirtingumo nuo pastebėjusių jog serga? ir čia tik neskiepyti tai absoliučiai dzin), grįžtat visi dirbti.
Benediktas 2021-07-16 11:27
Fantazuoji, nėra didelio masto, nes buvo ribojamas susiburimas. Jei butu nieko nedare, garantuotai butu netilpe i ligonines. Plius dabar jau paskiepyta puse. Tai aisku, kad neturetu dabar buti tragedijos. Visa laika skiepai buvo, ir "prie ruso" ir neisnyko zmones, kaip tik gyvenimo trukme ilgeja.
vytautas50 2021-07-16 11:51
Dannas3 2021-07-16 12:10
kaip primityviai veikia žmonių psichologija. Atvejų sumažėjo iki minimo, tai kam čia skiepytis. Spėju, jei būtų susirgimų ir mirčių pikas šiuo metu-besiskiepijančių procentas būtų kur kas didesnis. Šiai valdžiai tai yra lose-lose situacija. Susiskiepijo mažas procentas, opozicija ir prezidentas dinderį muša ir jiems geriau, kad mažai susiskiepija, nes kai ateis ruduo ir vėl viskas užsidarys, spėkit kas rėks garsiausiai kokia bloga valdžia ir t.t. Kita vertus, visam pasaulyje taip yra. Virusas nėra labai mirtinas, jeigu įvedami karantinai ir kiti ribojimai. Žmonėms patinka, matyt karantine gyvent, kad tokia trumpa atmintis.
bmk1245 2021-07-16 12:23
Yeap, galiu patvirtint. Prieš 10 metų Santariškėse "voliojausi" praėjime tarp palatų po stentavimo. Bet gydytojai ir slaugės buvo auksas, tiesiogine ta žodžio prasme. Fun times(((, ypač kai girdi gydytoją skambinant artimiesiems "Apgailestauju........"
kestutisz 2021-07-16 12:33
Tai ir sakau - vienintelis normalus variantas dabar yra tiesiog nebedaryti nieko ir nieko daugiau nebegadinti. Na, nesiskiepiję mirs dažniau, ir ką. Dzin. Pasiskiepyti gali visi norintys, net cepelinų siūlo, idiotiškų loterijų, važinėja skiepobusai etc. Tema išsemta. Nes viskas ką bandys ten daryti spausti versti - viskas tik koziriai sąmokslo teorijoms. Pvz, kad kažkam labai reikia kuo plačiau ištestuoti tuos eksperimentinius skiepus, kad "kažkas" patys jais pasinaudotų tik tada kai jau viskas aišku. (edit) p.s. - net nelauksiu komentarų ta tema, kad reikia tada ir negydyti nepasiskiepijusių tai taip, tikrai pritariu. Kaip ir na ėjusių per gatvę ne per perėją, auto įvykių kaltininkų, rūkančių, geriančių ir pan - žodžiu realiai gydyti reikia tik Kepenio klubo aktyvius narius, visi kiti ne pakankamai stegėsi dėl savo sveikatos :) O jei rimčiau - kiek konkrečiai (kartais!) padidėjo lovų kiekis per atokvėpį? Ar vėl netikėtai užklups kaip sniegas kelininkus? Koncervai jau net nebegali atsimazinti, kad čia ne jie kalti, rudenį jau bus metai(ketvirtis kadencijos!) kai jau valdžioj, jei per tą laiką nesugebės padaryti tokio paprasto dalyko - nesugebės niekada.