VDU Kauno botanikos sode - praktinė pažintis su šikšnosparniais  (0)

Gegužės 31 d. 21 val. kviečiame į vakarinį NSO laboratorijos užsiėmimą VDU Kauno botanikos sode. Tema: praktinė pažintis su šikšnosparniais. Užsiėmimą ves ir informacija dalinsis prof. D. H. Pauža.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Anatomijos universiteto vadovas profesorius Dainius Haroldas Pauža juokauja: „Už savo mokslinės karjeros pradžią esu dėkingas mažiems skraidūnams – šikšnosparniams". Šiuo metu šikšnosparniai yra vieni iš Lietuvoje saugomų gyvūnų. Kaune, daugiausiai senuose gynybiniuose fortuose, įsteigta vienuolika teriologinių (šikšnosparnių) draustinių. Kad tai įvyktų, prieš keliolika metų D.H.Pauža skyrė nemažai pastangų ir laiko.”

NSO laboratorijos užsiėmime-paskaitoje profesorius pasidalins ilgamete stebėjimų ir atradimų patirtimi, atsakys į Jūsų klausimus. Po paskaitos visi drauge eisime stebėti šių įstabių gyvūnėlių natūralioje aplinkoje – Botanikos sodo parke. Sužinosime atsakymus į klausimus, kodėl šikšnosparniai kabo žemyn galva, kodėl turime juos saugoti ir džiaugtis jų kaimynyste. Visus visus – didelius ir mažus, paskutinį pavasario vakarą kviečiame pažinčiai su šikšnosparniais!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)