Nuo šiol vairuojančios moterys turi nepakeičiamą pagalbininką internete - Autoledi.lt  (0)

Šią savaitę pradėjo veikti naujas ir unikalus tinklalapis moterims apie vairavimą ir automobilius www.autoledi.lt. Pagrindinis šio projekto tikslas - suprantamai ir aiškiai pateikti moterims informaciją apie vairavimą ir automobilius, atsakyti į joms aktualius klausimus, suburti visas vairuojančias moteris bei propaguoti saugų ir mandagų vairavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

UAB „Sprendimai moterims“ sukūrė šį tinklalapį specialiai moterims, kuriame visa informacija adaptuota būtent šiai auditorijai. Tokio tinklalapio Lietuvoje dar nebuvo.Kaip teigia Autoledi.lt projekto vadovė Ieva Kukevičienė, sukurti šį tinklalapį paskatino ne tik naudingos, bet ir suprantamos informacijos stoka.  „Tinklalapių apie automobilius, vairavimą ir panašiomis temomis yra daug, tačiau pritaikytų moterims Lietuvoje kol kas dar nebuvo, - pasakoja I.Kukevičienė, – Tai pirmasis toks projektas Lietuvoje. Juo siekiame pateikti moterims suprantamą informaciją, suteikti galimybę virtualiai bendrauti, dalintis patirtimi bei vienytis. Labai svarbu moterims aiškiai patarti, nes ne visada šalia būna patarėjų, o vairuojančių moterų Lietuvoje vis daugėja.“

Pasak Autoledi.lt projekto vadovės, šiuo projektu kūrėjai siekia skleisti mandagaus ir saugaus vairavimo idėją. „Siekiame skatinti mandagų vairavimą tarp moterų, nes pastaruoju metu tai viena iš aktualiausių problemų keliuose.“ – teigia I.Kukevičienė.  Moterims rūpi ne tik gerai vairuoti, bet ir vairuoti saugiai. Todėl daug dėmesio skiriama saugumui kelyje, saugiam vaikų vežimui ir panašioms temoms.    

„Tinklalapyje bus galima ne tik pasidalinti patirtimi, bet ir klausti patarimų rūpimomis temomis, - pasakoja I.Kukevičienė, -  Be to, vyks pastovūs balsavimai, kurių rezultatai, mūsų nuomone, bus įdomūs ne tik mums, bet ir platesnei auditorijai.“Tikimasi, kad www.autoledi.lt taps populiarus vairuojančių moterų tarpe, o jo skleidžiamos idėjos padės kelti vairavimo kultūrą Lietuvos keliuose. www.autoledi.lt yra vienas iš elektroninių projektų moterims, kuruos vysto UAB „Sprendimai moterims“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: