Studijos užtikrina stabilią dviženklę investicijų grąžą vadovui net ir recesijos laikotarpiu  (0)

Baltic Management Institute (BMI) šiemet įteikė diplomus rekordiniam skaičiui absolventų. Net 52 verslo įmonių vadovai baigė tarptautinę BMI EMBA studijų programą. Absolventus pasveikino LR Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius, tarptautinio pripažinimo sulaukusio instituto vadovai bei partneriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sveikinu BMI, parengusį didžiausią verslo vadovų - magistrų laidą BMI istorijoje. BMI tarptautinė EMBA studijų programa, paremta verslo bendruomenės ir penkių šalių aukštojo mokslo įstaigų bendradarbiavimu, šiemet pelnė aukščiausio lygio tarptautinį pripažinimą.  BMI EMBA neabejotinai skatina mūsų regiono ekonominį vystymąsi, yra geras pavyzdys Lietuvos aukštajam mokslui,“ -  kalbėjo ministras Gintaras Steponavičius.

Magistro studijų programai 2010 metų pradžioje buvo suteiktas tarptautinis verslo mokyklų akreditavimo institucijos EFMD kokybės ženklas – „EPAS“ akreditacija.  „Sveikindamas  absolventus noriu pasidžiaugti, kad verslo valdymo įgūdžių ir sprendimų priėmimo gebėjimų tobulinimas BMI EMBA  programoje užtikrina stabilią dviženklę investicijų grąžą vadovui net ir recesijos laikotarpiu.   2010 m. balandžio mėnesį BMI atlikto tyrimo rezultatai maloniai stebinantys:  BMI EMBA programos studentų-verslo vadovų atlygis 2009 metais vidutiniškai išaugo 14 procentų, kai tuo tarpu bendra atlygio bazė Lietuvoje sumenko apie 8 procentus. Tai rodo, kad studijose įgyta praktinė patirtis ir tarptautinės žinios gelbsti įmonėms sprendžiant verslo valdymo iššūkius, stiprina asmeninį vadovo prekės ženklą ir didina jo vertę. “, - kalbėjo BMI generalinis direktorius Jaunius Pusvaškis.

Vienos iš absolvenčių, UAB „RAIT“ valdybos pirmininkės Ingos Nausėdienės, teigimu jai studijos buvo naudingos ne tik dėl gautų žinių iš finansų, strateginio planavimo, žmogiškųjų išteklių valdymo bei kitų sričių, bet ir dėl galimybės įsitraukti į konkrečius projektus, vykdomus kartu su studijų kolegomis.

„Jau dabar kompanijoje pradėjome praktiškai įgyvendinti strateginius tikslus, kuriuos buvau išsikėlusi savo diplominiame darbe „Verslo strategija Baltarusijoje“. BMI EMBA studijos išsiskiria savo intensyvumu, praktikos bei teorijos derinimu bei profesionaliais dėstytojais iš geriausių Europos verslo mokyklų“, - sakė I. Nausėdienė. – „Nuoširdžiai rekomenduoju šias studijas ambicingiems visų lygių verslininkams, nes jau pati įsitikinau, kad tai padeda plėsti įmonę.“

Apie BMI:

Baltic Management Institute (BMI) – tai penkių vakarų verslo mokyklų konsorciumas, kurį sudaro HEC vadybos mokykla (Paryžius, Prancūzija), Kopenhagos verslo mokykla (Kopenhaga, Danija), Liuveno vadybos mokykla (Liuvenas, Belgija), Norvegijos ekonomikos ir verslo administravimo mokykla (Bergenas, Norvegija) bei Vytauto Didžiojo Universitetas (Kaunas, Lietuva). BMI yra vienintelė Baltijos šalyse verslo vadybos institucija, kurios vadovų mokymo programai EMBA suteikta tarptautinė EPAS akreditacija. Nuo 1990 metų BMI Executive MBA vadovų mokymo programos studijas jau įvertino per 450 regiono lyderių, kurių įmonės sukuriama apie 35 % Lietuvos BVP. Vidutinis studijuojančiųjų Executive MBA amžius – 34 metai, iš jų apie 80% sudaro aukščiausio ir aukštesniojo lygio vadovai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: