Lietuviškos spaudos apžvalga – pirmąkart internete  (0)

Interaktyvioji IP televizija „Penki TV“ pirmą kartą Lietuvoje siūlo lietuviškų laikraščių apžvalgą internete. Sukurta jau per 100 „Laikraščių apžvalgų“, kurių privalumas – patogiai ir glaustai pateikta informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šias laidas galima pasižiūrėti internete, interaktyviosios televizijos eteryje, o artimiausiu metu ir mobiliajame telefone, turinčiame vaizdo peržiūros funkciją. Anot laidos autorės Virginijos Kučinskaitės, pagrindinis „Laikraščių apžvalgos“ tikslas – per dvi minutes papasakoti apie tai, kaip svarbiausius įvykius mato pagrindiniai šalies spaudos leidiniai.

„Malonu pavartyti „gyvą“ laikraštį, tačiau norint peržiūrėti kelis leidinius reikia laiko. Tą patį galima būtų pasakyti ir apie elektronines spaudos leidinių versijas. Todėl mes siūlome susipažinti su pagrindinėmis dienraščių temomis pasižiūrėjus dviejų minučių siužetą ir tuomet jau pasirinkti, ką konkrečiai norėtųsi paskaityti išsamiau. Svarbiausia, kad žiūrovai susiorientuotų įvykių sraute“, – teigė V. Kučinskaitė.

Dviejų minučių laidoje apžvelgiamos pagrindinės tokių periodinių leidinių, kaip „Lietuvos rytas“, „Verslo žinios“, „Respublika“, „Vilniaus diena“, „Veidas“, temos. Naudotojų patogumui suteikiama galimybė užsisakyti spaudos apžvalgas RSS formatu.

„Laikraščių apžvalga“ pasirodo kiekvienos darbo dienos rytą, o internete laidą galima matyti ryte, po 8 val. Pasižiūrėti spaudos apžvalgą galima bet kuriuo metu užsukus į www.penki.tv, www.penki.lt arba „Penki TV“ kanale „Youtube“.  Be „Laikraščių apžvalgos“, IP televizija „Penki TV“ siūlo ir daugiau autorinių laidų: dienos aktualijas „Dienos naujienose“, karščiausias savaitės temas su apžvalgininku Česlovu Iškausku „Savaitės pjūvyje“, profesionalų patarimų laidoje „Specialistai pataria“ ir kt.

Šiandieninė „Laikraščių apžvalga“: http://news.penki.lt/Video.aspx?Element=Video&ReportID=8076&ObjectID=224838&Lang=LT

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: