Startavo naujas portalas automėgėjams "Gazas.lt"  (0)

Šiandien pristatomas naujas portalas "Gazas.lt", skirtas ne tik automobilių pasaulio naujienas sekantiems automėgėjams – portale įdomios informacijos ras ir motociklų, motorolerių, modernių elektrinių transporto priemonių gerbėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujajame portale – plati naujienų temų įvairovė, o žinios atnaujinamos nuolat, „pilnu greičiu“. „Automobilių pasaulio naujienos daugeliui yra nuolatinė diskusijų tema, todėl neabejoju, kad siūlydami portalo skaitytojams naujausią informaciją apie technologinius pokyčius automobilių gamybos rinkoje, pateikdami profesionalų nuomonę, suteiksime ne tik naudingos informacijos, bet ir peno naujoms diskusijoms“, – sako portalo "Gazas.lt" redaktorius Tomas Digaitis.

Naujajame portale automėgėjams bus pateikiama išsami informacija apie Lietuvos automobilių rinkos tendencijas, naujų automobilių pristatymus, automobilių sporto varžybų rezultatus ir užkulisius, naudotų bei naujų automobilių statistiką, gandai ir atsiliepimai, taip pat – populiarėjančių „drifto“, „drago“ ar „FastLap“ varžybų ištraukos bei rezultatai.

"Gazas.lt" lankytojai ras jiems patogų naujienų atvaizdavimo būdą – jos visos bus viename ilgame puslapyje, o naujausios žinios, iliustruotos nuotraukomis ar vaizdo reportažais visada bus dedamos puslapio viršuje. T. Digaičio teigimu, tokiu būdu pateikiamos svarbiausios naujienos tikrai bus pastebėtos. Taip pat, skaitytojų patogumui, portalo naujienos bus suskirstytos rubrikomis, o nuotraukų galerijose ir vaizdo medžiagoje – naujausių automobilių nuotraukos ir koncepciniai modeliai, pristatymai įvairiose pasaulio šalyse.

"Gazas.lt" yra bendras naujienų portalo "15min.lt" ir didžiausio transporto skelbimų portalo "autoplius.lt" projektas. Abu portalai – "15min.lt" ir "autoplius.lt" – priklauso vienam didžiausių Europos žiniasklaidos koncernų „Schibsted ASA“. Pradėjęs veiklą laikraščių leidyba 1860-aisiais, dabar „Schibsted ASA" sėkmingai vykdo 90-ies įmonių veiklą 22-jose pasaulio šalyse – žiniasklaidos, televizijos, filmų, knygų bei žurnalų leidybos srityse. Lietuvoje „Schibsted ASA" įmonių grupei priklauso UAB „Žurnalų leidybos grupė" (ŽLG), leidžianti 10 žurnalų: „Žmonės", „Laima", „Ji", „Edita", „Privatu" ir kt., UAB „15 minučių", leidžianti laikraštį „15 min" ir UAB „15 min", valdanti portalą "15min.lt", taip pat UAB „Plius", prižiūrinti ir tvarkanti skelbimų portalus autoplius.lt, domoplius.lt bei turgusplius.lt, knygų leidykla „Laisvos valandos", kuri yra ŽLG padalinys. Šiuo metu „Schibsted" įmonėse dirba 7700 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: