"Omnitel" organizuoja lietuviškų programėlių kūrimo dirbtuves  (1)

"Omnitel" visus kviečia gruodžio 10–12 d. dalyvauti įmonės organizuojamose ir pirmą kartą Lietuvoje vyksiančiose lietuviškų programėlių kūrimo dirbtuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programėlių dirbtuvės truks visą savaitgalį. Dirbtuvių metu dalyviai pristatys, atrinks geriausias ir gamins lietuviškas programėles išmaniesiems telefonams. Iš sukurtų programėlių vertinimo komisija atrinks geriausias ir jų kūrėjai bus apdovanoti piniginiais prizais – prizinį fondą sudaro 15 000 litų. Taip pat bus skirti specialūs prizai: trys „Nokia N8“ mobilieji telefonai atiteks geriausių aplikacijų, veikiančių „Nokia“ telefonuose, kūrėjams.

Visi Programėlių dirbtuvių metu sukūrę programėles dalyviai gaus asmenines „Omnitel“ rekomendacijas, o geriausios programėlės bus paskelbtos „Omnitel“ programėlių puslapyje.

Augant išmaniųjų telefonų populiarumui Lietuvoje, didėja ir poreikis mūsų rinkai pasiūlyti daugiau lietuviškų programėlių. Apie kūrybiškumą, programėles, jų kūrimą, programėlių projektų sėkmę ir programėlių naudojimo principus papasakos „Gauminos“ direktorius Darius Bagdžiūnas, UAB „SIR“ įkvėpėjas Tomas Martūnas bei UAB „Metasite Business Solutions“ vartotojų sąsajos analitikė ir projektuotoja Viktorija Trubačiūtė. Taip pat šeštadienį gamindami programėles dalyviai galės pasikonsultuoti su ekspertų iš įvairių mobiliųjų technologijų kompanijų komanda.

Veiksmo vieta – ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, Arklių g. 18, Vilnius.

Taigi, jei turite naudingos, linksmos, įdomios lietuviškos programėlės idėją arba norite dalyvauti programėlės kūrimo procese (kaip programuotojas arba dizaineris) ar tiesiog norite ateiti ir pasiklausyti, kokių lietuviškų programėlių idėjų sugalvos kūrėjai, registruokitės jau dabar. Dalyvavimas ir registracija į Programėlių dirbtuves yra nemokami. Visą detalią informaciją apie renginį rasite čia. Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su Programėlių dirbtuvėmis, rašykite appcamp@omnitel.net.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: