Kaune rinksis žaidimų kūrėjai  (0)

Kaune vėl rengiamas „LTGamejam Kaunas“, esantis “Global Game Jam” dalis. Organizatoriai šiais metais laukia kūrybingų žmonių, norinčių išbandyti savo jėgas kuriant žaidimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Global Game Jam“ - tai kasmetinis IGDA (International Game DevelopersAssociation) organizuojamas projektas siekiantis suvienyti viso pasaulio šalių žaidimų kūrėjų bendruomenes ir kviečiantis paskutinį sausio savaitgalį susiburti į "žaidimų kūrimo vakarėlius" (angl. game jam).

Šių vakarėlių metu, žaidimų kūrėjai per 48 valandas stengiasi sukurti kuo originalesnius žaidimus pateikta tema, kurie vėliau talpinami „Global Game Jam“ puslapyje. Kadangi žaidimų kūrimas reikalauja žinių iš daugelio sričių į šiuos renginius kviečiami vadybininkai, scenaristai, programuotojai, dailininkai, modeliuotojai, dizaineriai, muzikantai ir t.t. nuo naujokų iki profesionalų.

Šiais metais „Global Game Jam“ jau užsiregistruotos 162 susibūrimų vietos, 43 valstybėse. Iš Baltijos šalių šie žaidimų kūrimo vakarėliai vyksta vienintelėje Lietuvoje. Taip pat verta paminėti, kad šiais metais bus kuriami ne tik kompiuteriniai, bet ir stalo žaidimai.

Kauno Technologijos Universiteto informatikos fakulteto atstovybė „InfoSA“ jau antrus metus iš eilės rengia „LTGamejam Kaunas“ atstovaudama Lietuvai. Visų norinčių ir besidominčių žaidimų kūrimu, sausio 28-30 dienomis laukiama KTU Elektronikos rūmuose (Studentų g. 50, Kaunas), renginio pradžia 18 valandą. Daugiau informacijos ir registracija į renginį: http://ltgamejam.infosa.lt  . „Global Game Jam“ puslapis internete: http://www.globalgamejam.org

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: