„Prestigio“ pristato "MultiPad" planšetinių kompiuterių liniją su "Android" operacine sistema  (0)

Dinamiška tarptautinė kompanija „Prestigio“ prekiaujanti šiuolaikiniais IT produktais bei skaitmenine technika namams pristato naują planšetinių kompiuterių liniją - MultiPad, su Android™ operacine sistema.

Planšetinių kompiuterių linija su „Android™“ operacine sistema, susideda iš trijų produktų grupių: MultiPad 3-ios, 5-os ir 7-os serijos modeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Prestigio“ MultiPad –  tai itin sėkmingų mobiliųjų prietaisų linijų, tokių kaip navigacinės sistemos „GeoVision“ ir „Prestigio“ el. knygų skaitytuvai, portfelio praplėtimas, kurios jau užsitikrino pirmaujančias pozicijas daugelyje šalių.“, – pasakoja ASBIS Baltijos šalių regiono vadovas Linas Grinevičius.

Visi produktai turi tokias funkcijas kaip WiFi, keturkryptis G sensorius, ypač patvari baterija, bei Prestigio produktams būdingą, išskirtinį darbastalio dizainą. Dar vienas šių produktų privalumas  – jie itin lengvi bei ploni, todėl naudotis šiais prietaisais išties lengva. 

Daugybei vartotojų labai svarbu turėti galimybę darbo reikalus spęsti visur ir visada. Todėl visi MultiPad prietaisai yra su iš anksto įdiegta „Office Suite Pro“ programa, kuri suderinama su „Microsoft Office 2003/2007“ ir 2010 failais.

MultiPad 7-os serijos prietaisai turi unikalią „Prestigio“ sukurtą funkciją - „launcher concept”. Ši intuityvi darbalaukio dizaino idėja naudojimąsi „Prestigio“ MultiPad padaro patogiu ir ypač lengvu. Visas darbalaukis susideda iš keturių dalių. Viršutinėje dalyje rasite įvairias piktogramas sugrupuotas į šias kategorijas: GYVENIMAS, VERSLAS ir PRAMOGOS. 

Vieną kartą spustelėjus piktogramą, žemiau atsidaro langas su tiesiogine prieiga prie visų programų, kurios susijusios su pasirinkta sritimi. Pavyzdžiui, spustelėjus Žaidimų piktogramą LAISVALAIKIO kategorijoje atsidarys langas su visais įdiegtais žaidimais. Žemiau piktogramų matysite „Prestigio“ sukurtą programėlę su jūsų pasirinktos vietos orų prognoze, Sklaidos kanalo naujienomis ir daugiafunkciniu laikrodžiu (su žadintuvo, laikmačio ir pan. funkcijomis). Dar daugiau – viršutiniame kairiajame ir dešiniajame kampuose rasite tiesiogines nuorodas į Prestigio MultiPad vadovą ir „Appslib“, parduotuvę, kurioje galima įsigyti daugiau nei 30 000 programų skirtų „Android™“ prietaisams.

Modelis PMP3084B yra bazinis pasiūlymas skirtas pradedantiesiems vartotojams. 8,4“ įstrižainės aukštos raiškos ekranas yra patogaus 4:3 formato, todėl šis modelis puikiai tinka skaityti el. knygas, bei pasinerti į garso bei vaizdo pramogų pasaulį. Interneto prieigą garantuoja WiFi jungtis.

„Prestigio“ MultiPad 5-tą seriją sudaro modeliai su 7“ ir 10.1“ ekrano įstrižinėmis. Jie turi platesnį funkcijų spektrą. Rekomenduojama pažengusiems vartotojams, kurie jau žino, kokio mobilaus sprendimo reikia jų kasdieniams poreikiams. Šios serijos modeliai turi dar kelias išskirtines funkcijas, tokias kaip,  HD vaizdo įrašų atkūrimas, USB2.0 priegloba ir daug daugiau – ir visa tai patrauklaus dizaino korpuse.

Aukščiausią klasę atspindi 7-ta  „Prestigio“ MultiPad serija. Galima rinktis iš dviejų – 7“ ir 10,1“  – modelių, kurie sukurti mobiliųjų prietaisų entuziastams, norintiems visko: aukštos raiškos „multitouch“ tipo liečiamojo ekrano, WiFi ir „Bluetooth“ jungčių. Dėl pagerintos grafinės raiškos galima mėgautis žaidžiant 3D žaidimus. Platus papildomų programų pasirinkimas padaro šiuos modelius išskirtiniais ir nepakeičiamais laisvalaikio paįvairinimui bei darbui - tiek namie, tiek kelyje. Specialiai mobilumą mėgstantiems žmonėms skirti PMP7070C bei PMP7100C modeliai yra patys lengviausi ir ploniausi (12 mm) „Android™“ planšetiniai kompiuteriai sveria tik 300 g ir 480 g.

„Prestigio“ MultiPad planšetiniai kompiuteriai pateikiami su plačia programų ir multimedijos turinio gama: visa tai arba įdiegta iš anksto, arba galima atsisiųsti iš AppsLib.com ir Media.PrestigioPlaza.com. „Prestigio“ MultiPad kainos prasideda nuo 599 Lt su PVM.

Apie PRESTIGIO

„Prestigio“ kompanija siūlo išskirtinį elegancijos, modernumo, aukštos produktų kokybės, pažangių technologijų ir meniško dizaino derinį klientams iš daugiau nei 70 šalių. „Prestigio“ tikslas: pagerinti gyvenimo kokybę pateikiant išskirtinius produktus visiems, kurie žengia koja kojon su laiku. Produktų portfelį sudaro įvairios kolekcijos: GPS navigaciniai prietaisai, nedideli kompiuteriai, mobiliosios laikmenos, el. knygų skaitytuvai, „Apple“ priedai  ir  kt.  „Prestigio“ įsipareigoja kurti naujoviškus ir patikimus produktus,  kurie atitiktų augančius rinkos poreikius.  Pagrindinis „Prestigio“ produktų platintojas yra „ASBISc Enterprise Plc.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)