„Sony“ siunčia pagalbą nuo žemės drebėjimo nukentėjusiai Japonijai  (0)

Kovo 11-ąją žemės drebėjimo sukeltam cunamiui nusiaubus šiaurinį Japonijos regioną, bendrovė „Sony“ ir jos grupės bendrovės nukentėjusiai šaliai skyrė beveik 10 mln. litų (300 mln. Japonijos jenų) paramą. Bendrovė Japoniją parems ne tik pinigais – ji gyventojams suteiks 30 tūkst. radijo aparatų, padėsiančių gauti svarbiausią informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal būsimus nukentėjusiųjų poreikius, „Sony“ grupė skirs ir daugiau reikalingos produkcijos. Visi „Sony“ grupės darbuotojai, aukodami į specialų pagalbos fondą, galės taip pat prisidėti prie pagalbos šaliai. Nukentėjęs Tohoku regionas yra istoriškai svarbi „Sony“ bendrovei vieta. Čia įsikūrusi nemaža dalis gamyklų ir darbuotojų, kurių šeimas taip pat stipriai paveikė pražūtinga stichija.

„Nutikus tokiai nelaimei, suprantame, kokie iš tiesų esame pažeidžiami. Tačiau mes visi galime ištiesti pagalbos ranką ir padėti šiai šaliai atsitiesti. Ir toliau dėsime visas pastangas, kad nukentėjęs regionas ir jo žmonės kuo greičiau atsigautų“, - sakė „Sony“ valdybos pirmininkas, vykdomasis direktorius ir prezidentas Howardas Stringeris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: