„LG Electronics“ ir JT Pasaulio maisto programa kovai su alkiu pasitelkia naujausias technologijas  (0)

Jungtinių Tautų (JT) Pasaulio maisto programa ir „LG Electronics“ (LG) paskelbė apie naują iniciatyvą, padėsiančią kovoti su pasauline alkio problema pasitelkus naujausias skaitmenines technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausius LG „Smart TV“ linijos televizorius, siūlančius pažangias prisijungimo prie interneto technologijas, įsigiję vartotojai galės atsisiųsti naują programą, leidžiančią prisidėti prie pasaulinių pastangų siekiant vieno iš Tūkstantmečio plėtros tikslų – panaikinti skurdą ir badą.

„LG pirmauja technologinių inovacijų srityje, o JT Pasaulio maisto programa yra kovos prieš alkį priešakyje“, – sako Havis Kwon, „LG Electronics Home Entertainment Company“ vykdomasis viceprezidentas ir direktorius. „Sujungę jėgas, galėsime prisidėti prie vienos pastoviausių ir skaudžiausių pasaulio problemų sprendimo“.

LG išmaniosios televizijos programa siūlo pasinaudoti inovatyviu JT Pasaulio maisto programos socialinės žiniasklaidos įrankiu „WeFeedback“. Jis skatina žmones įsitraukti ir paversti mėgstamą maistą viltimi alkstantiems mokiniams šalyse, kuriose veikia JT Pasaulio maisto programa.

Į išmaniuosius televizorius integruotos televizijos ir interneto technologijos suteiks žmonėms ir kompanijoms naują įrankį – galimybę „atiduoti“ savo maistą – nuo picos, suši iki obuolių pyrago – ir taip pakeisti vaikų gyvenimus.

Nuo „WeFeedback“ (www.wefeedback.org) veiklos pradžios kovą surinkta pakankamai lėšų, kad Pasaulio maisto programa per mokyklų programas skirtų maisto apie 90 tūkstančių vaikų.

„LG pirmauja rodydama pavyzdį, kaip privatus sektorius, pasitelkdamas technologijas, gali paremti JT Pasaulio maisto programos pastangas kovojant su alkiu visame pasaulyje“, – sako JT Pasaulio maisto programos komunikacijos, visuomeninės politikos ir privataus bendradarbiavimo vadovė Nancy Roman.

„WeFeedback“ programoje įdiegti ir RSS naujienų srautai, pristatantys kasdienį JT Pasaulio maisto programos darbą, pateikiama nuoroda į šios programos „Youtube“ kanalą, taip pat reguliariai atnaujinamos žinutės apie programos veiklą skirtingose šalyse.

Ateityje atnaujintos programos versijos LG išmaniųjų televizorių savininkams suteiks galimybę tiesiogiai aukoti JT Pasaulio maisto programos operacijoms ištikus kritinėms situacijoms.

„LG Electronics“ yra JT Pasaulio maisto programos partneris pasaulinėje kovoje su alkiu nuo 2009 metų. „LG Hope Family for Asia“ vykdo inovatyvius „maistas – darbui“ projektus, sukurtus padėti žmonėms gelbėtis nuo skurdo, ir padeda 12 tūkstančių šeimų Bangladeše ir Kambodžoje. „LG Hope School“ Kenijoje ir „LG Hope Village“ Etiopijoje parama pasiekia 30 tūkstančių žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: