„WebTrade“: novatoriškas elektroninės komercijos sprendimas  (0)

Kompanija „UAB Septintoji dimensija“ pavasarį pasitinka pristatydama naują elektroninės komercijos projektą „Webtrade“, kuris visiškai orientuotas į verslo sėkmę ir pardavimų didinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Projektą kūrėme remdamiesi realia patirtimi, todėl puikiai žinome, su kokiomis problemomis susidūria elektroninio verslo naujokai ir kokios priemonės gali jiems padėti plėsti prekybą. Pagrindiniai „Webtrade“ sistemos išskirtinumai yra paruoštos marketingo priemonės, naujų modulių gausa ir, svarbiausia, nemokamomos programavimo (tobulinimo) valandomis, kurios gali būti kaupiamos, kaip indėlis banke“, - patirtimi dalinosi UAB „Fotofabrikas“ įkūrėjas ir UAB „Septintoji dimensija“ įkūrėjas Laimis Inokaitis.

Nusprendusiems didinti verlso efektyvumą, elektroninės komercijos sistema „Webtrade“ suteiks novatoriškus sprendimus (dokumentų spausdinimas ir saugojimas, užsakymų, apyvartos, pirkėjų valdymas ir stebėjimas), SEO paketą, skirtingus apmokėjimo ir prekių pristatymo būdus. Klientus pritraukti padės akcijų modulis, dovanų kuponai, nuolaidų taikymas lojaliems klientams.

Ši sistema yra maksimaliai pritaikyta paieškos sistemoms. Tai ypač svarbu, kadangi žmonės prekių vis dažniau ieško suvedę raktažodžius į tokias paieškos sistemas kaip Google, Yahoo ir kt.

Pasirinkusiems „WebTrade“, nereikės mokėti už elektroninės parduotuvės kūrimą ar turinio valdymo sistemos diegimą. Imamas tik mėnesinis mokestis už priežiūrą ir talpinimą serveryje.

Pasak L. Inokaičio, diegiant šį elektroninės komercijos sprendimą, pirmiausia buvo žvelgta į verslo efektyvumą, t.y. kuo didesnį klientų pritraukimą, jų išlaikymą ir pelno gavimą. Todėl elektroninės komercijos sistemoje buvo diegiami pažangūs sprendimai, padėsiantys stebėti kiekvieną pirkėją, matyti jo pirkimų istoriją. Visos elektroninės parduotuvės yra nuolat atnaujinamos pagal naujausias elektroninio verslo tendencijas, todėl vartotojai galės būti ramūs, kad internetinės parduotuvės morališkai nepasens. Daugiau informacijos apie projektą rasite apsilankę www.webtrade.lt.

Internetinės prekybos sistema buvo kuriama remiantis ne tik naujausiomis ir svarbiausiomis elektroninio verslo kryptimis, bet ir 7 metų internetinės prekybos patirtimi. Kaip pasakoja įmonės akcininkas, nuo 2003 m. iki šiandien, jis pats bei įmonės komanda rūpinasi pirmojo portalo Lietuvoje, teikiančio foto paslaugas internete www.fotofabrikas.lt kūrimu bei administravimu.

Apie UAB „Septintoji dimensija“ (www.7d.lt)

2007 m. įkurta jauna ir veržli IT projektų kūrimo ir vystymo kompanija. Svarbiausias mūsų uždavinys – Jūsų verslas internete. Savo klientams ne tik nuolat siūlome novatoriškas idėjas, pažangius sprendimus ir, svarbiausia, juos įgyvendiname nuo pradžios iki galo.

Mūsų komandoje puikiai savo darbą atliekantys profesionalai, todėl galime Jums pasiūlyti profesionalius elektroninės komercijos sprendimus, sukurti novatoriškus foto sprendimus, išskirtinius tinklalapius, sėkmingas reklamas Google paieškos tinkle. Užtikriname, kad kiekvienas naujas projektas laikui bėgant bus stebimas ir atnaujinamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: