HTC pelnė tarptautinius dizaino apdovanojimus  (0)

Pasaulinė mobiliųjų telefonų gamintoja korporacija HTC pelnė aštuonis trijų tarptautinių organizacijų įsteigtus apdovanojimus produktų dizaino kategorijoje. HTC dizaino filosofija kurti telefonus individualiems pomėgiams ir poreikiams buvo įvertinta „International Design Excellence Awards“, „Red Dot“ ir „International Design Awards“ įsteigtose nominacijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Daugybė HTC darbuotojų dirbo siekiant pripažinimo, pelnyto šiemetiniuose „IDEA 2011“, „Red Dot 2011“ ir „IDA 2011“ apdovanojimuose,“ – teigia HTC viceprezidentas dizainui Scottas Croyle‘as. „Apdovanojimais įvertintas HTC dizainas jungia daugialypes disciplinas ir pasaulio regionus. Mūsų darbuotojų komandos klausėsi vartotojų ir juos stebėjo, stengėsi suprasti skirtingus jų poreikius ir kūrė produktų dizainą atsižvelgdami į juos.“

Žurnalo „Fast Company“ ir Amerikos pramoninio dizaino draugijos organizuojamuose bei dizaino oskarais dar vadinamuose tarptautiniuose apdovanojimuose „International Design Excellence Awards 2011“ („IDEA“) komunikacijos prietaisų kategorijoje HTC pelnė keturis aukščiausius įvertinimus. Išmanusis telefonas „HTC Droid Incredible“ buvo apdovanotas auksu, „HTC EVO 4G“ – sidabru, o „HTC Legend“ gavo bronzos apdovanojimą. Be to, telefonas „HTC Aria“ šioje kategorijoje taip pat pateko tarp finalininkų. 

„Kruopšti geriausiųjų atranka iš pateiktų 2000 paraiškų kulminaciją pasiekė po trijų įtemptų ir dialogų bei diskusijų tarp 20 kompetentingų komisijos narių kupinų dienų. Esame patenkinti darbais, kurie buvo išrinkti, jie atspindi geriausius mūsų profesijos aspektus,“ – teigia „IDEA“ komisijos pirmininkas, „Smart Design“ įkūrėjas ir vadovas Davinas Stowellas.

„IDEA“ apdovanojimai buvo pradėti rengti 1980 m., Amerikos pramoninio dizaino draugijai siekiant plėsti verslo bendruomenės ir plačiosios visuomenės suvokimą apie dizaino įtaką žmogaus gyvenimo kokybei ir ekonomikai.

HTC įvertino tarptautinė „Red Dot“ komisija

2011-ųjų kovą HTC pelnė tris „Red Dot“ apdovanojimus. Išmanusis telefonas „HTC EVO 4G“ laimėjo aukščiausią, už novatoriškumą teikiamą, produkto dizaino apdovanojimą: „Red Dot: geriausias iš geriausiųjų“. Be to, „HTC Legend“ ir „HTC Aria“ buvo įvertinti už aukštą dizaino kokybę, išsiskiriančią panašių produktų tarpe.

„Red Dot“ apdovanojimuose teisėjavo komisija iš viso pasaulio, taigi tarptautinis aspektas skatino dizaino tarpkultūriškumo įžvalgas. Šiuos apdovanojimus organizuoja „Red Dot“ muziejus Vokietijoje ir Singapūre, konkursas yra orientuotas į dizainu išsiskirti siekiantį verslą.

„Žvelgiant į laimėtojus, HTC siekis asocijuotis vartotojams per dizaino prizmę yra akivaizdus,“ – teigia apdovanojimų prezidentas, profesorius Peteris Zecas. „Kasmet ieškome prekės ženklų, kurie sėkmingai pasitelkia ir perkelia dizaino svarbą plačiajai visuomenei.“

HTC pelnė auksą Tarptautiniuose dizaino apdovanojimuose

2011-ųjų gegužę ketvirtus metu vykusiuose „International Design Awards“ („IDA“), kuriuose vertinamas išmanus ir tvarus dizainas, buvo įvertintas novatoriškas HTC dizainas ir išmanusis telefonas „HTC Legend“ pelnė auksą. 

„Šių metų konkursas buvo didžiausias iš iki šiol vykusių, jame dalyvavo 65 šalys,“ – teigia konkurso vadovas Jade‘as Tranas. „Džiaugėmės matydami dizaino teoriją atspindinčius pavyzdžius, kuriančius stiprų ryšį tarp vartotojo ir produkto. HTC neabejotinai tai pademonstravo „Telefono“ ir „Komunikacijų technologijų“ kategorijose.“

2007-aisiais nedidelė grupė dizainerių, intelektualų ir verslininkų pirmąkart suorganizavo „IDA“ kaip atsaką išmanaus, tvaraus, daugiadisciplininio dizaino pripažinimo trūkumui, siekdami atkreipti dėmesį į šiuos dizaino principus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: