Didžiausias kontaktų virusas PLINTA!  (0)

Jau kovo 13 d. įvyks didžiausia Baltijos šalyse organizuojama kontaktų mugė „KTU Karjeros dienos 2013“. Šiais metais į renginį susitikti su studentais atvyks 95 verslo įmonių atstovai, kurių tikslas pabendrauti ir susipažinti su būsimais specialistais bei užmegzti ryšius ir kurti ilgalaikes perspektyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasinaudok galimybe ir š. m. kovo 13 d. 10.30–15.00 val. ateik į KTU Elektronikos (Studentų g. 50) ir Statybos (Studentų g. 48) rūmus, kur tavęs lauks skirtingų sričių įmonių atstovai. Sužinosi apie praktikos ir įsidarbinimo galimybes, keliamus reikalavimus būsimiems darbuotojams bei gausi naudingos informacijos, padėsiančios planuoti asmeninę karjerą, nusistatyti sritis, kuriose dar trūksta žinių ir gebėjimų. 

Šiais metais renginyje „KTU Karjeros dienos 2013“ gaudysime kontaktų virusą, siekdami rekordo „Daugiausiai rankų paspaudimų vienu metu“!

95 didžiausių ir stipriausių Lietuvos ir užsienio įmonių atstovai ir visi tuo metu mugėje esantys KTU studentai paspaus vieni kitiems ranką, įrodydami, kad „KTU Karjeros dienos“ – vieta, kur kuriamos tolesnės bendradarbiavimo perspektyvos.

Daugiau informacijos apie renginį www.karjerosdienos.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: