Nemokamas seminaras: Pats pritaikyk savo el. verslo svetainę Google paieškai – SEO  (0)

Verslą, kuris elektroninėje erdvėje pasiekia maksimalius rezultatus nuo kitų skiria daug faktorių, ir vienas esminis iš jų yra internetinio puslapio pritaikymas paieškos sistemoms (SEO).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Seminaro metu  paprastais žodžiais ir be mistifikavimo bus aptarta keletas paprastų patobulinimų el. verslams, leidžiančių per trumpą laiką padidinti lankytojų srautą iš organinės Google paieškos. Todėl bet kokio interneto tinklapio savininkai ilgai negalvodami turėtų susidomėti tuo ir kuo skubiau „optimizuotis“. Kuo anksčiau Jūsų interneto svetainė bus optimizuota, tuo greičiau pradės plūsti lankytojai ir (DĖMESIO!) tuo sunkiau bus Jūsų konkurentams išstumti optimizuotą tinklapį iš Google paieškos rezultatų pirmojo puslapio.


Seminaras skirtas el. verslų rinkodarininkams ir visiems besidomintiems SEO, rinkodaros specialistams, verslininkams ir tinklapių kūrėjams, kurie nori patys įsigilinti į visą SEO procesą ir išmokti patys atlikti SEO tyrimą bei optimizuoti savo svetainę paieškos sistemoms. Seminaro turinys paprastas, todėl tinkamas pradendantiesiems.


 Seminaro turinys:


– Kodėl svarbu išmanyti SEO?

– Kas tai yra SEO ir kam tai reikalinga?

– Kaip veikia internetinio puslapio pritaikymas paieškos sistemoms?

Daugiau informacijos rasite šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: