Kviečiame dalyvauti seminare „Ateities gamyba, inovacijos ir inovatyvios technologijos“  (0)

Šiandien Europos valstybės, analizuodamos ateities socialinio ir ekonominio vystymosi scenarijus, vis didesnį dėmesį skiria gamybos sričiai. Galima surasti pluoštus informacijos, analizuojančios ateities tendencijas, gamybines technologijas ir papildomos pridėtinės vertės kūrimo galimybes. Visiems tampa aišku jog inovacijos gamyboje yra vienas pagrindinių verslo sėkmės rodiklių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau,praktiškiems gamybininkams ir inžinieriams kyla nuolatinė dilema – kaip susieti šiandieninę bendrovės būklę su ateities technologijomis, t.y. „pinigai šiandien“ ar „pinigai rytoj“? Ar reikia diegti inovacijas? Kokias? Kokius naujus sprendimus gali pasiūlyti rinka?

Kad padėtų rasti atsakymus į šiuos klausimus. Všį „Intechcentras“ kartu su partneriais, š.m. rugsėjo 23 d., kviečia gamybinių įmonių vadovus, gamybos vadovus, technologus, plėtros vadovus ir kitus specialistus atsakingus už įmonių plėtrą ir vystymąsi į seminarą „Ateities gamyba, inovacijos ir inovatyvios technologijos“, Kuris vyks BOD Group technologijų centre, Vilniuje.

Seminaro metu savo įžvalgomis ir patirtimi dalinsis „Advanced Advice“ partneris Dr. Gintaras Labutis, kuris apžvelgs „Ateities gamybo“s viziją ir šiandienos būklę, bei pasiūlys sprendimus kaip įvertinti ir sumažinti esamą atotrūkį. UAB „TOC“ sprendimai vadovas Nerijus Jasinavičius, plačiau diskutuos inovacijų tema, bei kartu su seminaro dalyviais nagrinės aktualius klausimus ar verta daryti inovacijas? Ar įmonei tai naudinga ar žalinga? Kokias problemas sprendžia inovacijų darymas?

Seminarą papuoš technologinių naujovių pristatymas, tokių kaip Lazerinių technologijų praktinis pritaikymas gaminių žymėjime, naujausi sprendimai gamybos automatizacijoje ir robotizacijoje, produktų/prototipų spausdinimas iš smėlio, keramikos, metalo ir plastiko. Seminaro Pabaigoje ekspertai atsakys į renginio dalyvių klausimus, esant poreikiui renginio moderatoriai teiks konsultacijas tokiomis temomis kaip:

  • Teisės aktai pameistrystei (licencijavimo taisyklės, programų, mokymų bei kompetencijų vertinimo aprašai);
  • Švietimo ir mokslo ministerijos bei Ūkio ministerijos priemonės žmonių ugdymui;
  • MTEPI veiklų deklaravimas ir pelno mokesčio lengvata;

Norintys dalyvauti seminare „Ateities gamyba, inovacijos ir inovatyvios technologijos“ jau gali registruotis el. paštu: inzinerija@intechcentras.lt

Seminaro dalyvio investicija: 130 Eur +PVM. LINPRA, LPK, LVK nariams – 100 Eur +PVM.

 
Daugiau informacijos internete adresu: http://intechcentras.lt
 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: