LG demonstruoja tobulą stiliaus ir technologijų derinį IFA 2009 parodoje  (0)

Pirmaujanti verslo sprendimų tiekėja kompanija „LG Electronics“ šiandien prasidedančioje IFA 2009 parodoje Berlyne pademonstruos stilingus monitorius ir revoliucingą darbo vietų sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LG Business Solutions group“ buvo įkurta šiais metais tam, kad sutelktų pajėgas ir dėmesį į profesionalius IT produktus, skirtus klientams ir verslo partneriams. IFA 2009 parodoje LG demonstruoja tris naujus monitorius, taip pat seriją tinklo monitorių, kurie yra sukurti tam, kad keli vartotojai vienu metu galėtų dirbti vienu kompiuteriu.

„LG pasirodymas IFA 2009 parodoje suteikia mums galimybes pademonstruoti savo monitorių technologijas tiesiogiai savo klientams, – teigė „LG Business Solutions Company“ vykdantysis viceprezidentas Bae Jae Hoonas. – LG gerokai pasistengė jungdama stilingą dizainą su naujomis technologijomis ir į naujausios serijos monitorius integravo daugybę funkcijų. Stende taip pat bus eksponuojami naujieji LG tinklo monitoriai, skirti verslo klientams, kurie nori didinti našumą taupydami sąnaudas ir tausodami aplinką“.

LG tinklo monitoriai – efektyviam darbui kompiuteriu biure

LG verslo sprendimo stende yra speciali zona, skirta tinklo monitorių demonstracijai. Šie monitoriai yra sukurti naudoti su vienu asmeniniu kompiuteriu, tokiu būdu sukuriant iki 11-os virtualių darbo vietų. Taigi kiekvienam darbuotojui nereikia atskiro kompiuterio. Dalinantis vieną kompiuterį keliems vartotojams, įrangos atnaujinimo sąnaudas galima sumažinti bent 60, o priežiūros – 70 procentų.

Parodos metu LG surengs lankytojų viktoriną, kuri vyks keturis kartus per dieną ir jos klausimai bus susiję su LG monitoriais. Laimėtojai bus apdovanoti stilingais ir praktiškais LG skaitmeniniais nuotraukų rėmeliais.

IFA parodoje debiutuoja nauji monitoriai

LG pirmą kartą IFA 2009 parodoje pristato tris naujus ekranus: W63, skirtą žaidimams, „W30 Color Pop“ monitorių ir naują seriją skaitmeninių nuotraukų rėmelių. Visi ekranai – glotnios ir modernios išvaizdos. Kiekvienas jų suderintas taip, kad rodytų geriausią vaizdą žaidžiant žaidimus, žiūrint filmus bei nuotraukas.

23 colių įstrižainės didelės raiškos („Full HD“) W63 yra pirmasis LG monitorius sukurtas specialiai kompiuterinių žaidimų mėgėjams. Jame naudojamos technologijos, kurios padeda perteikti žaidimo potyrius. Tarp jų – „Tru Mode“, kuri leidžia akimirksniu perteikti veiksmą, „Tru Light“, sukurianti papildomą apšvietimą aplink ekraną, siekiant sustiprinti įspūdį kai kuriuose žaidimuose. HD erdvinis garsas, itin greitas 2 milisekundžių reakcijos laikas padeda žaidėjams įsitraukti į veiksmo sūkurį. LG taip pat pademonstruos naujus „W30 Color Pop“ ekranus. „Color Pop“ serijos monitoriai išsiskiria savo plonumu (storiausioje vietoje jų storis siekia 37 milimetrus) ir jie yra gaminami įvairiausių spalvų korpusais.

Be to, LG pristatys naują skaitmeninių nuotraukų rėmelių seriją, kurie sukurti taip, kad tiktų bet kokiai aplinkai. Naujausi rėmeliai gali rodyti nuotraukas skaidrių peržiūros režimu, groti muziką ir rodyti filmukus. Juose integruota 2 GB talpos atmintis – didžiausios talpos rėmelių atmintis rinkoje, tad joje galima sutalpinti daugiau kaip 6 tūkst. paveikslėlių ir gali rodyti filmukus be papildomos atminties.

Draugiški aplinkai, patogūs ir profesionalūs monitoriai

LG, nuolat siekianti mažinti savo produktų energijos suvartojimą, sukūrė technologiją, kuri, palyginti su įprastais monitoriais, sumažina energijos suvartojimą 50 proc. Pažangūs monitorių lakštai su prizmėmis leidžia sumažinti ekrano apšvietimui naudojamų lempų kiekį išlaikant ryškų, švarų vaizdą monitoriuose, kuriuose nenaudojamas diodinis apšvietimas.    LG siūlo ir monitorius su diodiniu apšvietimu, kuris reikalauja mažiau elektros energijos.

Pavyzdžiui, pažangus „LG W86L“ monitorius su diodiniu apšvietimu yra trečdaliu plonesnis ir lengvesnis nei dauguma įprastų monitorių su katodinių lempų apšvietimu. Būdamas vos 20,5 mm storio, W86L yra ne tik itin plonas, bet ir puikiai rodo aukštos kokybės vaizdą. 2000000:1 dinaminis kontrastas, 2 milisekundžių reakcijos laikas – tai W86L daro patrauklų tiems, kuriems reikia dirbti su daugybę detalių turinčiais vaizdais, reikalaujantiems sodrių spalvų ir nepriekaištingo judesio vaizdavimo.

Parodoje LG taip pat demonstruos M27 modelio monitoriaus ir televizoriaus hibridą. Turint šį ekraną, nereikės atskiro monitoriaus ar televizoriaus. Jis gali rodyti didelės raiškos TV (HDTV) vaizdą, „Blu-ray“ filmus, kompiuterinių žaidimų vaizdus, skaitmenines nuotraukas.

Ir galutinis LG produktas – W20R monitorius, sukurtas siekiant patenkinti grafikos profesionalų, reikalaujančių itin tikslių spalvų, poreikius. W20R spalvas rodo taip, kaip jos atrodo realiai ir yra sertifikuotas „IDEAlliance“ – pelno nesiekiančios komercinio ofsetinio spausdinimo organizacijos. Monitorius atitinka naujausią ISO 12647-7 standartą, kuris nustato pustonių, bandomųjų ir galutinių spaudinių reikalavimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: