Homofobija mokyklose: homoseksualumo temos dažniausiai nenutyli tik tikybos mokytojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aidas 2012-12-20 18:39
Visų pirma, Kionig, niekas nieko nejuodina. O antra - pateik man neginčijamus įrodymus (o ne vieną kokį pavyzdį), kad visų šių blogybių negali sukurti homoseksualai.
Swift RR 2012-12-20 18:41
Norint kad vaikas gyventų pas homoseksualus, jis turi būti atskirtas nuo motinos, arba tėvo, ir tai iš principo žaloja vaiką. Taigi, niekas čia negriūva gerbiamas kionig.
Pumper 2012-12-20 18:45
Tikriausiai turėjo galvoj pašalinių požiūrį į tą vaiką. Kad ir kaip gerai jam būtų gyventi homoseksualų šeimoj, už namų ribų kiti vaikai ji "dūchintų", bet čia jau ne tos šeimos ir ne to vaiko problema, o aplinkinių, kurių, kaip ir savo, požiūrio homofobai net nesiruošia keisti ir tik skatina neapykantą.
Pumper 2012-12-20 18:47
Galima pagalvoti, kad Lietuvoj tokių vaikų trūksta, ką jau kalbėti apie tai, kad tiek gėjai tiek lezbietės gali kitais būdais savų vaikų susilaukti, visai kaip tavo minėtas Eltonas Džonas.
kionig 2012-12-20 18:51
Tai gal apsilankyk vaikų namuose. Kodėl kiekvienais metais prašoma jiems paaukoti po 2-5 litus? Ir suaukojama apie milijoną, priklausomai nuo liaudies dosnumo. O, kur dar išlaikytinos šeimos? Kur vaikų gimdymas yra prioritetu, norint gauti pašalpą? O, pačiam toliau lakti iš bambalių? Tokie realūs pavyzdžiai buvo prieš nosį man, kai tik atsikraustė tokia asociali šeima t.y. asocialūs tėvai. Ir dar pagalvojus, kad per visą Lietuvą, kiek jų yra. Gal nekalbėkime apie tariamą žalojimą, kai jau pilna pavyzdžių su padaryta neįsivaizduojama žala. Ir pasirodo, niekas šių problemų nenori spręsti, nes niekam jos nerūpi. Svarbu, kad tik savo būsimų mankurtų neprikimštų demagogijos. Lakstoma įsivaizduojamose problemose, kai jų čia pat apstu. Ir manote, kad ne jūsų problemos? Klystate, tai visos visuomenės problema įskaitant ir jus ir mane. Bet ne, geriau parėkti, o kaip gi vaikui bus blogai homoseksualioje šeimoje..
Swift RR 2012-12-20 19:03
Pati pirmoji vaiko šeima yra vyro ir moters sąjunga. Jos iširimas vaikui turi neigiamas pasekmes. Homoseksuoli šeima tėra alternatyva. Šių sakinių niekas nepaneigsit. Tiesa, tai jau tampa visuomenės problema.
kionig 2012-12-20 19:12
Nekalbėkime būsimuoju laiku. Tos problemos yra jau sukurtos ir net neišsprendžiamos. Tai man keista, kai apeliuojama į busimąjį laiką, o visiškai atmetama tai, kas yra dabar. Vat kai išspręsi šias problemas, tada gal apsiimk ir jau kitų, pakolkas neegzistuojančiomis, problemomis. http://www.mtv.com/shows/truelife/episo ... 4#moreinfo Susirask kur nors šį video. Žinoma, galima rasti ir daugiau, kad ir po tą patį youtubą pamaklinėk. Rasi įvairių nuomonių.
Aidas 2012-12-20 19:21
Kalbame būtent būsimuoju laiku - ar homoseksualai gali turėti teisę įsivaikinti. Visos kitos jų problemos manęs nedomina, tik sukelia užuojautą. Kad kai kuriems vaikams dabar yra labai blogai - argumentas, kad juos reikia atiduoti homoseksualam? Tai gal pirma sutvarkykime, kad tiems vaikams nebūtų blogai? Argumentus, kodėl homoseksualioje poroje vaikas neįgaus visapusiškų emocinių vertybių jau pateikiau, tereikia mokėti skaityti. Dėl pačių homoseksualų noro turėti vaikų - tai kieno interesų paisysime? Vaiko, kuris dar nėra subrendęs? Ar homoseksualų, kurie šiuo atveju bus "lygesni"? Edit: jei neina kalba apie įsivaikinimą, tai nematau iš vis jokių problemų.
kionig 2012-12-20 19:23
. Ir kas dabar vyksta, tai tik velkamasi iš paskos, vienų neišsprendus, o griebiantis jau kitas dar neegzistuojančias spręsti.
Paprastas_zmogus 2012-12-20 19:26
Skaičiau komentarus ir negalėjau atsistebėti logikos spragomis ir nuoseklumo trūkumu... Vaikų namuose vaikams niekada nebus gerai. Vaikams nereikia naujų lovų ir krūvos žaislų. Vaikams reikia šeimos. Taigi nesuprantu, kokia problema suteikti vaikams namus kad ir pas gėjų šeimą. Ir išvis gana svaigti apie "lygesnes" teises. Heteroseksualų šeimos gali įsivaikinti. Homoseksualai irgi nori tokios teisės. Tai nuo kada norėti TŲ PAČIŲ teisių reiškia norėti "lygesnių" ?
Aidas 2012-12-20 19:30
Būtent, kad heteroseksualų šeima ir yra šeima, o homoseksualai gali būti tik partneriai. Įsikalk tai į makaulę, ateity pravers.
Paprastas_zmogus 2012-12-20 19:33
Koks skirtumas, kaip tu vadini jų santykius. Esmė gi visai ne tame. Čia turbūt nelabai meistriškai bandei išsisukti...
deivec 2012-12-20 19:34
turiu ka pridurt kazkodel lietuvos pilieciai kurie lovoje miega su mergom....neturi laiko rengtis paradus...ir sakyti laisve heteroseksualams ! kazkodel jeigu vaikas pamato kad tetis pabuciuoja mama .....nereikia jaustis keistai.....ko negaliu paskayti kai per telika parodo reklama kurioje laizosi dvi liezbietes....bijau kad mergaite nepagalvotu...kad galima ieskoti merginos drauges ....ir neverta ieskotis vaikino..nes jie ziuri jau i vaikinus.....kaip sakant mada keiciasi...NAUJI standartai atejo.... cia taip tu traktuoji savo "protingais" postringavimais... gamtoje zinok yra ir hermafroditu ...tai ka dabar vyrams pradeti gal gimdyti.... kas sugebejo per tuos 50 metu sujaukti zmoniu protus nesuprantu.... esi zydras....tai ir buk ! nereikia pasakoti visam pasauliui kad nezinai ka daryti lovoje su merga.... nereikia pasakokti koks tu vargsas....kad patinka rudosios.... ir pan... man baisu uz tokius zmones...su tavo nuomone.....tegul gyvena ir dauginas homoseksualai jei sugebes....man jie netrukdo....bet tik tegul pabando mano dukra nuvesti kur nors i ju ten pogrindzius.....kiausinius padovanociau jo "draugei"
Aidas 2012-12-20 19:35
Pagal kai kurių vertybes ir logiką tai šeima gali būti ir vyro bei kiaulės ar moters bei šuns sąjunga. Ir šiuo atveju įsivaikinti, manau, neturėtų būti problema.
Paprastas_zmogus 2012-12-20 19:38
Ir toliau išsisukinėjam... ok, tokių diskutuotojų pilnas delfi
kionig 2012-12-20 19:52
Tai visų pirma yra tavo problemos. Jei, manai, kad tai problemos, o ne kažkieno kito. Beje, aukščiau paminėtas šeimos modelis yra irgi tavo problema. Pasaulis keičiasi - prisitaikyk, arba mirk. Arba į bunkerį užsidaryk su savo vaikais, kad nesugindtų jų pagoniškų ir kitų vertybių. Beje, Aidai, kaip spėju, tai dar pats šeimos nesi sukūręs? Aš nesu taip pat, bet šiaip man įdomu ar pats esi pradėjęs - pastatęs namą, užauginęs sunų, ir pasodinęs medį?
Aidas 2012-12-20 19:55
Ne, Kionig, tai tu prisitaikyk. Matau, kad jei tau reikės prisitaikyti, tai patapsi homoseksualiu ar dar bile kokiu. O aš gyvensiu kaip gyvenu.
Aidas 2012-12-20 19:59
Aš jau ir pensininkas, tavo žiniai. Beje, minėjai, kad aš apsiskaitęs filosofijoje. Jei tau tai svarbu, ta žinok elementarią tiesą - vertybių reliatyvizmas neišvengiamai prives prie vertybinio nihilizmo.
kionig 2012-12-20 20:06
Tai ir gyvenk, nesuprantu, kas tau trukdo? Paranoja?
Aidas 2012-12-20 20:11
Niekas man netrukdo. Aš nenoriu, kad vaikai būtų žalojami. Pradeda trukdyti vienas dalykas - intelektualumo lygis šiame forume krenta (tur būt kaip ir visur pasaulyje). Štai ir tu, turėdamas diskusijų patirtį bei išsilavinimą nesugebi išskirti pagrindinės diskusijos ašies, bent kas liečia tavo ir mano diskusiją. Daugžodžiauji visai be reikalo.