D. Britanijos mokyklose įvedamas privalomas lytinis švietimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tomcat 2009-05-04 20:53
Nesu tikras, bet manau, kad marichuana sukelia visokias haliucinacijas arba kitaip apsvaigina zmogu, o nikotinas ne.
Zigzaueris 2009-05-04 20:55
Tie homikai greit tiek isnagles,kad nieko nebegalesim nei pasakyt pries juos,nei ka...
meslinukas 2009-05-04 21:08
tegu homikai susikuria savo valstybę - galėsim stebėti jų populiacijos prieauglį XD
YoYo 2009-05-04 21:10
Kalbant apie homoseksualizmą, visiškai pritariu SaliamonXP. Kodėl? Nes tai nelaikau iškrypimu/liga. Visokių yra ir visokių bus. Kiekvienam reikia išlikti SAVIMI ir nereikia NIEKAM prie kitų taikytis, t.y. nei homoseksualams prie heteroseksualių ar atvirkščiai. Vaikai TURI būti supažindindami su viskuo. Teorinės žinios bei objektyvus supratimas gyvenime visad praverčia ir nesvarbu aie kokį dalyką kalbant. Jeigu vaikas žinos kas yra homoseksualizmas jis galės sau atsakyti koks AŠ esu ir tokiu būti arba ne. Gyventi stereotipais yra nesamonė, nes individualybė išsskiria žmogų iš kitų rūšių.
creator 2009-05-04 21:11
Užskaitau šitą anekdotą
SaliamonXP 2009-05-04 21:26
Tiems kurie nemegsta homoseksualu, galiu pateikt argumenta kodel reiktu i juos ziuret tolerantiskiau. Seniau, kai visi homoseksualai buvo sodinami i beprotnamius (pvz cccp), visi turintis neaiskiu jausmu savo lieties atzvilgiu tuokdavosi, augindavo vaikus. Tokiu budu sie genai kaupesi. Jei leisime homoseksualams atvirai buti homoseksualais, tai per laika jie tiesiog savo noru isnyks is populiacijos. Everybody wins. Gejai gali gyventi kaip nori, o kiti gali buti ramus, kad ilgai jie cia neuzsibus 8)
Nightbringer 2009-05-04 21:26
Na homoseksualumas yra liga, todėl juo netapsi. Gėjų smegenys reguoja į vyriškus hormonus taip kaip į moteriškus, todėl ir tampama gėjumi...
SaliamonXP 2009-05-04 21:30
Gal gali pateikt kokiu straipsniu kur sita teigtu, nes neteko girdet sito teiginio... Jei teisybe, tada butu isvis ziauru, varai testosterona i vena, auga raumenys ir bobeji Isivaizduojat geju Schwarcnegeri?!?!?! Damn it, I broke a nail...
Griuk_negyvas 2009-05-04 21:33
1. Jos nelenda į akis ir nerėkia "pažiūrėkit, mes lezbietės, duokit mums dievų teises, kriskit mums po kojom". 2. Jos nesimaivo, gatvėje nežiūri ar jas kas nors stebi, jos tiesiog gyvena savo gyvenimą. 3. Joms nereikia paradų tam, kad galėtų išreikšti savo melię moterims.
Hmz 2009-05-04 21:51
O aš esu prieš konservatorius. Tačiau skirtingai nei tu savo priešiškumą pasilaikau sau ir nei reikalauju išvaikyti TS, nei vadinu konservatorius iškrypėliais, vergais ir t.t. Aš suprantu, kad Konstitucija vienodai gina visų piliečių - net ir tų, kurių nemėgstu - teises. Tuo tarpu tu įsivaizduoji, kad demokratija - tai daugumos diktatūra, ir viskas, ką bedarytų dauguma, yra teisinga, nesvarbu, ar ji reikalautų deginti raganas, ar nacionalizuoti bankus, ar pakelti algas.
SaliamonXP 2009-05-04 22:02
1. Jos nelenda į akis ir nerėkia "pažiūrėkit, mes lezbietės, duokit mums dievų teises, kriskit mums po kojom". 2. Jos nesimaivo, gatvėje nežiūri ar jas kas nors stebi, jos tiesiog gyvena savo gyvenimą. 3. Joms nereikia paradų tam, kad galėtų išreikšti savo melię moterims.[/quote] 1. Manau kad ir pats supyktum jei pokalbio i darba metu pakalaustu kas tau labiau patinka, vyriski ar moteriski uzpakaliai? Ne todel, kad patinka vieni ar kiti, ar geda atsakyt, o todel, kad koks tavo reikalas, kaip cia su darbu susiije? Arba jei atleistu vien del to kad suzinotu kad esi gejus. Butu praktiskai taspats, kad Jona atleido is darbo nes paaiskejo, kad tas permiegojo su maryte, o visininkui ji nepatinka. Koks jo reikalas su kuo tas jonas miega? 2. Maivosi, tik nelabai issikiria is kitu besimaivanciu moteru, nes moteriskos moterys ir bobos su kiausiais yra visuomenes vienodai toleruojamos. O vyrai turintys moterisku manieru rimtai nepriimami ir iskart vadinami gejais. 3. O paradai, tai skirti ne tam, kad kuo daugiau zmoniu paverst gejais ar lezbietemis, o tam, kad tie kurie jau yra ir tai slepia iseitu i viesuma. Nes dauguma bijo (bent jau anksciau labai bijodavo) del savo socialinio statuso (del vyraujancios netoleracijos), darbo, ka fundamentalistai krikscionys tevai pasakys... ir t.t. Seip kitose kulturose (pvz indijoje) yra priimtina hetero-vyrams vaikscioti susikabinus uz ranku. Pasiziurekit Russell'o Peterso komedija "Red, white and brown", galima is juoko numirt, kai tas apie sia tema pasakoja
blizzard 2009-05-04 22:06
is dalies pritariu ,o kaip jum mintis kad homikai darzelyje uzsiemimus vaikams vestu? ar jus pavyzdziui noretumet kad homoseksualas darzelyje mokintu jusu vaika? o kad jau prakalbom apie homoseksualus, tai nevientik ju cia pilna yra ir tokiu kurie zverelius megsta.. ir dar visokiu yra.. nemanau kad butu labai grazu jeigu jiem suteiktu teises ir apie juos pasakotu vaikams, ir tai vadintu lytiniu svietimu
Nerkashis 2009-05-04 22:08
Grįžtant prie temos, kažkaip jaučiu, kad arba daugelis neturit vaikų, arba su jais visai nebendraujat. Teiginys kad vaikas gali gėdytis šnekėt apie tai, tai absurdas. Tai gali reikšti, kad vaikai tėvais mažų mažiausiai nepasitiki. Kiek pamenu, mums berods 4 klasėj bandė užsimint apie seksualinį gyvenimą. Aišku buvo juokinga, nes viskas buvo seniausiai žinoma. Tegul dėsto toj šulėj. Ko vaikas nesupras (kalbu apie savo) to manęs paklaus (tikiuosi).
SG 2009-05-04 22:20
"to manęs paklaus (tikiuosi)." - iš kur toks naivumas, tėvuk? Lyg ir rodos nesenstelėjusių pažiūrų... Kaip jau kažkas minėjo, vaikai vengia kalbėt su tėvais tokiom temom. Daug mieliau internete susiranda "draug-ą/ę" ir su juo/ja pasišneka.
Zigzaueris 2009-05-04 23:19
As irgi manau,kad geriau paciam pasakyt,o ne laukt kol paklaus,nes nepaklaus.Nenustebkit,jaigu viska senai zino...
paranoikas 2009-05-05 07:17
kol jie daaugs iki reikiamos klases kad jiem mokykloje paaishkintu, jie spės viską išsiaiškinti anksčiau, per tv, draugus ir INTERNETĄĄĄĄ.
WelniuRumai 2009-05-05 09:43
Na gal ir neblogai. Taciau kaip ir parasyta veliau, atsiras skirtumas tarp religiniu ir paprastu mokyklu. Kaip visada religija destys is savo poziciju. Zodziu pabaige tokia mokykla merginos taps vienuolemis, o vaikinai - kunigais... Kitaip sakant nueini i tokia mokytis - iskart totalus celibatas...
Hmz 2009-05-05 13:36
Tai, sakai, gėjai reikalauja "dievų teisių" ir kritimo po kojom? Ar galėtum pateikti pavyzdžių?
modis 2009-05-05 16:14
Visai nusišnekėjote kolega, pažiūros kaip viduramžiais. Matosi krikščioniško auklejimo nematęs. Greičiau variantas bus, kad susiras pastovų partnerį ir sukurs šeimą kurioje išgyvens iki mirties (kaip ir duodama priesika). Ir nepradėkim diskusijos kaip nelaimingai vedama blabla, tai iš antros dalies. Tuo tarpu kai ju buvę bendraamžiai paragavę laisvės ir liberalaus mokymo patirs kelias nelaimingas "greitas" meiles ir pastos/taps tėvais nepilnamečiais ir/arba taip gyvenime nesugebės sukurti tvirtos šeimos, nes meilės ir ištikimybės kaip tokios supratimas bus nesusiklostęs gelvelėje.
SaliamonXP 2009-05-05 18:10
modi, tu molis, matos, kad krikscionisko auklejimo sugadintas. Net nepaslenku pasakot kur tavo mintys klaidingos, nes nera ne vienos teisingos, pilna loginiu klaidu ir t.t.