[Žinios trumpai] O čia tai drėbė! Rusijos futbolo žvaigždė paskelbė grubią žinutę specialiai Putinui ir Lukašenkai  (1)

Rusijos futbolininkė pasakė viską, ką galvoja apie Rusijos ir Baltarusijos diktatorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Espanyol“ klubo ir Rusijos rinktinės futbolininkė Nadežda Karpova griežtai pasisakė apie Rusijos Federacijos ir Baltarusijos diktatorius Vladimirą Putiną ir Aleksandrą Lukašenką. Rusijos sportininkė savo nuomonę išdėstė savo „Instagram“ istorijose.

Ironiškas Lukašenkos pareiškimas, kad „mes kartu esame bendraagresoriai, žalingiausi ir toksiškiausi žmonės šioje planetoje“, supykdė Karpovą.

Ji grubiai, bet teisingai pareiškė savo nuomonę:

„Jūs šiukšlės ir paskutiniai niekšai. Jūs esate tie, kurie surengė genocidą. Jūs esate tie, kuriuos reikia teisti. Jūs esate ne tik toksiški, jūs sušikti fašistai, kuriems nėra vietos šiuolaikiniame pasaulyje. Ir tikiuosi, kad gausite tai, ko nusipelnėte.“

 

Mergina taip pat paskelbė keletą žinučių, kad dėl Rusijos vykdomo raketinio teroro ukrainiečiai dabar išgyvena sunkiausią žiemą šiuolaikinėje istorijoje.

 

Sportininkė jau angliškai parašė: Velniop Putlerį, velniop karą“.

Nadia Karpova ne pirmą kartą kritikuoja Putino režimą dėl karo prieš Ukrainą. Anksčiau ji ragino rusų vyrus vengti karinių komisariatų, kad netaptų trąša Ukrainos žemei.

Nadežda Karpova yra garsi Rusijos futbolininkė. Sportininkei, kilusiai iš Jaroslavlio, 27 metai. Dabar ji žaidžia Ispanijos klube „Espanyol“. Ji taip pat yra Rusijos moterų futbolo rinktinės komandos narė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(278)
(1)
(277)

Komentarai (1)