Laukiama sprogimo: Rusijoje vietoje protestų prasidės iš tikro baisūs įvykiai  ()

Karinės žvalgybos atstovo Andrejaus Jusovo teigimu, Rusijos Federacijoje nėra pilietinės visuomenės, kuri galėtų prasmingai protestuoti. Neturėdama demokratinės praktikos ir pasipriešinimo patirties, vergų visuomenė yra pajėgi tik sukelti maištą, kuris peraugs į režimo pasikeitimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 9 dieną telemaratono eteryje tokią prognozę pateikė Krašto apsaugos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos atstovas Andrejus Jusovas.

Pranešėjas mano, kad riaušės Rusijos Federacijoje būtinai įvyks – tai laiko klausimas. Be to, jei Rusijos Federacijoje būtų pilietinė visuomenė, būtų galima kalbėti apie pilietinio protesto galimybę. Tačiau Rusijos žmonės šimtus metų gyveno vergijoje, mano A. Jusovas, todėl protestų dėl demokratinės praktikos ir pasipriešinimo patirties stokos nebus.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5889 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Apskritai, Rusijoje nėra pilietinės visuomenės. Ji išmirė. Ji buvo sunaikinta. O vergai, atitinkamai, negali pasipriešinti. Tačiau maištas vis tiek bus. Tai tik laiko klausimas", - pabrėžė A. Jusovas.

Anot jo, būtų logiška manyti, kad mobilizuotųjų rusų artimieji turėtų „skambinti varpais", eiti į protestus ir kreiptis į teismą, tačiau taip nebus. Tokio pasyvaus požiūrio priežastis, pasak GUR pranešėjo, slypi tame, kad tam tikru etapu Rusijos naftos kainos leido išmaitinti gyventojus. Daugeliui to pakako, o visi likusieji buvo arba išstumti iš šalies, arba pasodinti į kalėjimą, pažymėjo A. Jusovas.

 

„Kadangi ten nėra visuomenės, tai bus ne protestas, o riaušės, kurios galiausiai vienaip ar kitaip baigsis režimo pasikeitimu ir pačios Rusijos Federacijos persiformatavimu", – reziumavo Ukrainos GUR atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(1)
(33)

Komentarai ()