[ŽT] „Tai, kas įvyko „Oskaro“ teikimo metu, yra Rusijos Specialiųjų tarnybų darbas“ (Video)  (1)

Karo ekspertas Aleksandras Musienko pasipiktino, kad filmas apie Rusijos opozicijos lyderį A. Navalną buvo apdovanotas „Oskaru“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apdovanojimo už filmą apie A. Navalną įteikimas Aleksandrui Musienko, regis, yra rusų suplanuotas veiksmas, siekiantis platesnių tikslų. Aleksandro Musienko interviu „Channel 5“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas piktinosi prestižinių kinematografijos apdovanojimų žiuri sprendimu Rusijos filmui skirti „Oskarą“: „Kad ir kaip ten būtų, kai kurie jų atstovai jau pasiekė „Oskarą“. Manęs šis klausimas visiškai nedomino, bet tai, kad apdovanojimas teikiamas dabar, kai pas mus kariaujama, o ukrainietiškus filmus ignoruoja, bet apdovanojamas rusiškas - tai irgi neigiamas dalykas. Beje, tai Rusijos specialiųjų tarnybų darbas“.

Aleksandras Musienko emocingai kalbėjo apie situaciją su „Oskaru“ už filmą apie Rusijos opozicionierių A. Navalną: „Atsidarau „YouTube“ erdvę ir susidaro įspūdis, kad čia ne Ukrainos „YouTube“ erdvė, o atsidūriau Rusijoje. Tai yra pasakojimai. O ką jūs manote, šiuose pasakojimuose yra tik gėris ir teisingumas? Ne.

 

Šiuose pasakojimuose būtinai yra intarpai, kurių reikia žmonėms, galintiems bendradarbiauti su Rusijos specialiosiomis tarnybomis, įterpiama tam tikra prasmė ir turinys. Suprantu, kad tokiu būdu kažkas nori padidinti savo populiarumą ar galbūt užsidirbti pinigų, tačiau tam yra ribos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(8)
(3)

Komentarai (1)