„Aš tai nuspėjau seniai“ – Piontkovskis skelbia, ką darys Putinas (Video)  ()

Andrejus Piontkovskis mano, kad kai V. Putinas supras savo pralaimėjimo kare prieš Ukrainą neišvengiamumą, jis skris į Kiniją „ilgam gydymui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aš tai nuspėjau jau seniai“, – prognozavo P. Piontkovskis, kada V. Putinas pabėgs į Kiniją, kad nebūtų išduotas Tarptautiniam tribunolui. Kaip pažymėjo Rusijos opozicionierius, politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis, jis neturi asmeninės informacijos, jog tokiomis temomis iš tikrųjų buvo diskutuojama, tačiau jei toks pokalbis įvyko, tai yra labai teigiamas ženklas.  

„Mano skaičiavimais, tai įvyks pirmajame pavasario puolimo etape. Kai rusai praras Melitopolį, pas diktatorių atskris Xi Jinpingo greitoji pagalba.

Tai Andrejus Piontkovskis prognozavo interviu metu „YouTube“ kanalui „Naujienų fabrikas“. Be to, pokalbio metu ekspertas pabrėžė, kad tokį scenarijų laiko neišvengiamu. Juk kai V. Putinas supras, jog viskas prarasta, tada, žinoma, jis ieškos pabėgimo varianto.  

„Ryte per televiziją pasirodys „Gulbių šokis“ ir bus sakoma: „Žinote, deja, draugas V. Putinas buvo pašalintas dėl rimtų klaidų, padarytų Ukrainos klausimu, be to, pablogėjo jo sveikata. Draugas Xi Jinpingas atsiuntė greitąją pagalbą, ir jis išvyko ilgam gydymuisi į vieną iš Tibeto vienuolynų“, – prognozavo politologas. Tačiau po to A. Piontkovskis vis dėlto atkreipė dėmesį, jog visa tai kažkodėl ne visai sutampa su V. Putino veiksmais šiandien.

 

„Na, tarkime, kinai pažadėjo jam lėktuvą, o kitą dieną jis vėl pradeda žaisti branduolinėmis bombomis savo smėlio dėžėje. Galų gale draugas Xi Jinpingas gali įsižeisti dėl tokio elgesio“, – sakė analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: