„Labai sunki būklė“. Sargybinis atskleidė paslaptį, koks košmaras nutiko Putinui  ()

Buvęs Federalinės apsaugos tarnybos kapitonas atskleidė įdomių detalių apie Putino gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai pasirodė interviu su buvusiu Federalinės saugumo tarnybos (FSO) kapitonu Glebu Karakulovu. Jis papasakojo įdomių detalių apie Vladimiro Putino gyvenimą. Visų pirma jis patvirtino, kad Rusijos diktatorius nesinaudoja mobiliuoju telefonu ir internetu. Tai ekstremali paranoja.

„24-ojo kanalo“ eteryje Putino elgesį pakomentavo buvęs SSRS KGB Užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Aleksandras Zelenko. Jis papasakojo, kurį iš „Rusijos monstrų“ Putinas taip mėgdžioja.

Naujienos daro įtaką mūsų gyvenimui. Ir jomis gali būti nuotoliniu būdu manipuliuojama nuomone dėl konteksto, formato ir net spalvos, pažymėjo Zelenko. Štai kodėl Putinas nesinaudoja telefonu ir neskaito naujienų, nes mano, kad „pasaulis susiburs ir sunaikins jo strategiją“.

„Jis yra sunkios būklės paranojikas. Putinas suabsoliutina technines detales“, – pažymėjo ekspertas.

Ekspertas atkreipė dėmesį į įdomią nuomonę, kad Putinas dabar yra tokios būsenos, apie kurią svajojo nuo pradinės mokyklos laikų. Tai yra, jis kovoja savo fantazijose su visu pasauliu. O Petro I ir Jekaterinos II portretai jo kabinete, kurie buvo įtraukti į Rusijos žiniasklaidos reportažą, gali rodyti kelis dalykus.

 

Jis tapatina save su Rusijos imperijos monstrais ir nori juos pranokti. O išorinė informacija, kuri gali ateiti, tam trukdo. Tikras vaizdas netelpa į jo vaizduotę. Todėl interviu davęs buvęs FSO kapitonas yra pats vertingiausias žmogus per 5 metus, galintis pateikti prognozę ir informaciją apie Putino būklę“, – pažymėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(3)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: