„Tai labai gudrus triukas. Jis bijo Erdogano likimo“. Skelbiama, kur naktį lėkė Putino naktinis kortežas  ()

Oficialūs Kremliaus šaltiniai teigia, kad vakar V. Putinas du kartus kalbėjosi telefonu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-28 „Tai labai gudrus triukas. Jis bijo Erdogano likimo“. Skelbiama, kur naktį lėkė Putino naktinis kortežas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis pokalbis buvo su Armėnijos ministru pirmininku Nikolu Pašinianu, antrasis su Uzbekistano prezidentu Šavkatu Mirzijojevu, o taip pat asmuo, kuris atrodo kaip Rusijos prezidentas bendravo vaizdo ryšiu su Rostovo srities gubernatoriumi Vasilijumi Golubevu.

Tai yra, Armėnijos ir Uzbekistano vadovai galėjo girdėti Rusijos prezidento balsą, bet jo nematyti, o Rostovo gubernatorius kalbėjosi su prezidento antrininku monitoriuje. Vėliau Kremliaus šaltiniai pranešė, kad V. Putinas neva kažkam davė įsakymus, tačiau prezidento šį kartą niekas nematė ir negirdėjo. Siekdami sukurti jo buvimo efektą, rusai vakare paleido prezidento kortežą keliauti po miestą, kad sukurtų iliuziją, jog V. Putinas „skubiai“ grįžta į Kremlių dirbti, o šią „naujieną“ džiugiai išplatino informaciniai kanalai. Realiai V. Putinas išties du kartus trumpai kalbėjo telefonu su N. Pašinianu ir Š. Mirzijojevu, ir viskas!

Likusį laiką, vakar, prezidentas gėrė vaistus ir ilsėjosi, kartais su artimo rato žmonėmis aptarinėjo šalies ir pasaulio padėtį. Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano sveikatos būklė V. Putiną jaudino labiau nei kitos temos. V. Putino pašnekovai žavėjosi jo įžvalgumu, kaip ir buvo planuota, jis ėmėsi priemonių, kad nepatektų į situaciją, kokia atsitiko su Turkijos prezidentu. Visa šalis bei pasaulis sužinojo apie jo (Erdogano) sveikatos problemas.

 

Visi, kurie vakar kalbėjosi su V. Putinu, puikiai žino jo sveikatos būklę ir rekomenduoja atsisakyti artimiausiomis dienomis numatytų renginių, taip pat „tiesioginio ryšio su prezidentu“, kuris numatytas birželio pradžioje. Iki vakaro prezidentui vėl pablogėjo savijauta, sustiprėjo skausmai, prasidėjo traukuliai, pas jį buvo skubiai iškviesti budintys gydytojai. Vakarop prezidento būklė stabilizavosi.

Šiandien kyla klausimas dėl visų renginių, kuriuose dalyvaus Rusijos prezidentas, įskaitant Pergalės dienai skirtą paradą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(4)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: