Piontkovskis: „kaip akimirksniu atskirti Putiną nuo antrininkų“  ()

Pastaruoju metu žiniasklaidoje vis dažniau diskutuojama apie V. Putino antrininkus ir kaip juos atskirti nuo tikrojo Rusijos diktatoriaus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-28 Piontkovskis: „kaip akimirksniu atskirti Putiną nuo antrininkų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo Rusijos publicistas, politikos ekspertas Andrejus Piontkovskis.

Anot jo, žmonių elgesys su Putinu ir jo kolegomis skiriasi iš esmės.

Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė, kad Rusijos diktatorius neturi antrininkų ir bunkerio. Tai pirmas kartas, kai Maskvoje tokie teiginiai buvo paneigti tokiu lygiu.

„Sunku paneigti tai, kas akivaizdu. Tikrasis Putinas sėdi prie stalo su savo ministrais 10 metrų atstumu, tik „imperatoriui“ Xi buvo leista prieiti arčiau. Ir jis niekada nestoja prieš minią ir nebendrauja su nepažįstamais žmonėmis. Ir tada mums rodomi neįtikėtini kadrai, kaip jis „buvo“ Mariupolyje ir susitiko su miesto „gyventojais“, – sakė Piontkovskis.

Publicistas pažymėjo, kad reikėtų atkreipti dėmesį ir į skirtingas Putino aplinkos nuostatas surežisuotose scenose. Kai antrininkas yra žmonių akivaizdoje, jie jo negerbia, greičiau atvirkščiai. Visų pirma, jie nerodė didelės pagarbos Putinui susitikimuose su generolais okupuotose teritorijose.

 

Šiuo susitikimu, beje, Putinas ar jo antrininkas norėjo parodyti, kad Michailas Teplinskis ir Aleksandras Lapinas yra „didieji“ generolai ir turi karinės vadovybės paramą. Nors iš tikrųjų net Rusijoje jie, įskaitant Prigožiną ir Kadyrovą, apibūdinami kaip vidutiniški generolai.

„Tai buvo parodomasis pasirodymas, kurį organizavo generolai, kad Putino antrininkas patvirtintų, jog Teplinskis ir Lapinas yra puikūs ir nebuvo atleisti. Prasti jų reikalai“, – reziumavo Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(4)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: