„Yra sąrašas. Solovjovui jau dreba kinkos“  ()

Berezovecas įvardija „potencialius likviduojamus taikinius“ Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kapitonas Tarasas Berezovecas prasitarė, kad yra tam tikras sąrašas rusų, kuriuos ketinama likviduoti už nusikaltimus prieš Ukrainos žmones. Ukrainos karininkas mano, kad „nelaimingas atsitikimas“ su Prilepinu yra specialiųjų tarnybų, greičiausiai Ukrainos žvalgybos tarnybos, kuri turi galių ir priemonių organizuoti tokias operacijas, darbas. Politologas taip pat pateikė pavardes tų, kurie, jo nuomone, nusipelno būti likviduojamų asmenų sąraše.

Vaizdo įrašą su Taraso Berezoveco aktualių įvykių analize galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos žurnalistas pasakojo, kad neseniai savo „Telegram“ kanale surengė įdomią apklausą ir paprašė savo prenumeratorių balsuoti už Rusijos propagandistą, kuris, jų nuomone, turėtų būti kuo greičiau fiziškai likviduotas.

Remdamasis savo apklausos rezultatais, Tarasas Berezovecas išvardijo tuos rusus, kurie turėtų būti įtraukti į likviduotinų asmenų sąrašą: „Logiškai mąstant, remiantis tuo, kad šį sąrašą sudariau aš, ir kad jis buvo sudarytas remiantis labiausiai odiozinių propagandistų pavardėmis, nesunku daryti prielaidą, kad visi šiame sąraše esantys asmenys, o ypač Solovjovas bei Kiseliovas ir Simonjan, jie visi neabejotinai yra potencialūs likvidavimo taikiniai. Tai, kaip jie jausis, puikiai matysis iš jų įrašų, iš jų laidų“.

 

 

Politos technologas paaiškino, ko laukia ir dėl ko bijo Rusijos propagandistai: „Jiems jau dabar dreba kinkos. Jie supranta, kad jų greičiausiai ateis, nesvarbu kas (Ukrainos specialiųjų tarnybų atstovai, partizanai ar tiesiog susirūpinę piliečiai), ir padarys šių niekšų, karo nusikaltimų Ukrainoje bendrininkų, gyvenimą visiškai nepakenčiamą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(284)
(7)
(277)

Komentarai ()