Žiniasklaida tiesiog ūžia. Putino antrininkai pasirodė dviejuose skirtinguose eteriuose vienu metu  ()

Birželio 22 dieną Rusijos vadovybė patyrė gėdą – dėl neatidumo Kremlius netyčia patvirtino, kad Putinas turi bent vieną antrininką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 22-osios popietę Vladimiras Putinas stebuklingai pasirodė dviejuose skirtinguose eteriuose vienu metu. Jis dalyvavo Saugumo Tarybos posėdyje ir padėjo gėlių prie nežinomo kareivio kapo Aleksandro sode.

Tačiau buvęs Valstybės Dūmos deputatas Viktoras Alksnis įsitikinęs, kad jokio stebuklo čia nėra, skelbia „24 kanalas“.

Oficiali Kremliaus svetainė pranešė, kad Saugumo Tarybos posėdis prasidėjo 11:55 Maskvos laiku. Šiame posėdyje Putinas taip pat aptarė Rusijos karių padėtį Ukrainoje. Tačiau po 20 minučių, 12:15, Putinas jau buvo nufotografuotas Aleksandro sode, kur padėjo gėlių prie memorialo.

„Šių 20 minučių gali pakakti tik kelionei nuo rezidencijos Kremliuje iki Aleksandro sodo. Galima manyti, kad po gėlių padėjimo Saugumo Tarybos posėdis tęsėsi. Bet jau 13:05 Putinas apsilankė Pergalės muziejuje, o 14:50 susitiko su Kataro ministru pirmininku, Užsienio reikalų ministru Mohammedu Al Thani“, – sakė Alksnis.

Tačiau tiesioginėje transliacijoje 12:03 val. laiku Putinas vis dar Tarybos posėdyje. Saugumo Tarybos posėdį patvirtino ir vienas didžiausių Rusijos propagandos leidinių.

 

„Įdomu, koks Putinas buvo Saugumo Taryboje – ar tikrasis, ar jo antrininkas? O koks Putinas eina vyriausiojo vado pareigas ir vadovauja „spec. karinei operacijai“ Ukrainoje? O gal keli antrininkai? Ir kiekvienas jų skirtas tam tikroms priemonėms ir veiksmams?“ – svarsto Alksnis.

Tačiau yra ir kita versija, galinti paaiškinti birželio 22-osios įvykius. Saugumo Tarybos posėdį buvo galima tiesiog įrašyti iš anksto, o tiesioginė transliacija buvo netikra. Bet Alksnis nesupranta, kodėl Kremlius apgaudinėja rusus net tokiais klausimais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: