[ŽT] „Niekas nesibaigė. Tuoj pamatysime didelius įvykius.“ Arestovyčius skelbia, kas vyksta Maskvoje (Video)  ()

Oleksijus Arestovyčius mano, kad daugybė pranešimų ir skirtingų versijų apie J. Prigožiną ir S. Surovikiną rodo faktą, kad slepiami tikrieji Kremliuje vykstantys procesai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Visa tai rodo, kad Kremliuje niekas nesibaigė ir procesas vyksta, o konflikto tarp Rusijos saugumo pajėgų ir valdžios mastai bus matyti vėliau.“

Tokią nuomonę išsakė karo-politinis stebėtojas, buvęs OPU patarėjas Oleksijus Arestovyčius pokalbio su Marku Feiginu metu.

„Visos šios žinutės skirtos ne informuoti, o nuslėpti tikrąją padėtį apie tai, kas vyksta. Procesas tęsiasi, jis niekur nedingo.

O jei staiga S. Surovikinas bus suimtas, tai reikš, kad jėgos struktūrų konfliktas su valdžia yra daug didesnis ir trunka ilgiau, nei mes įsivaizdavome iki šiol“, – sakė O. Arestovyčius. Po to analitikas užsiminė, kad gana tikėtina, kad į šį konfliktą vienaip ar kitaip bus įtrauktos Baltarusijos specialiosios tarnybos ir Baltarusijos valstybė.

 

„Bet tai, kad procesas vyksta ir niekas dar nesibaigė, apie pabaigą net užuominos nėra  - jau akivaizdu. Ten (Kremliuje – red.) vystosi kompleksiniai procesai, tai vienareikšmiškai. Kada pasitvirtins ar nepasitvirtins informacija apie generolo S. Surovikino ar kito generolo sulaikymą ar suėmimą“, – aiškino analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: