„Jie įspėjo ne tą antrininką.“ Kas nutiko per Prigožino maištą (Video)  ()

Jevgenijaus Prigožino organizuotas „teisingumo maršas“ paralyžiavo Kremliaus diktatorių Vladimirą Putiną. Didžiąją dienos dalį prezidentas nedavė jokių įsakymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „24 kanalui“ pakomentavo tarptautinis žurnalistas Aleksejus Burlakovas. Vakarų žurnalistai rašo, kad V. Putinas buvo perspėtas likus mažiausiai 2-3 dienoms, jog J. Prigožinas ruošia maištą.

Diktatorius ėmėsi priemonių, kad sustiprintų daugelio strateginių objektų, ypač Kremliaus, saugumą, kur buvo padidintas prezidento sargybos personalas ir išduota daugiau ginklų. Tačiau ir toks „rimtas“ pasiruošimas nepadėjo. J. Prigožinas kartu su savo samdiniais iš tikrųjų pasiekė Maskvą.

„Visada yra tikimybė, kad buvo įspėtas netinkamas dubleris, bet jis pamiršo pasakyti vyresniajam ir sustiprino  apsaugą ne ta linkme“, - pasakė A. Burlakovas.

 

Pasak tarptautinio žurnalisto, negali būti, kad V. Putinas nuvertino J. Prigožiną. Diktatorius negalėjo neklausyti tokių spėjimų ir prielaidų.

„Paranoja sergantis žmogus negalėjo nepaisyti tokios informacijos. Arba jos nebuvo, arba ji buvo klaidinga,“ - sakė A. Burlakovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(10)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: