Prigožiną aplankė „juodoji gulbė“. Į Sankt Peterburgą skubiai iškviestas specialus gydytojas  ()

Iš Hamburgo į Sankt Peterburgą atskrido gydytojas, anksčiau nuo sunkios ligos gydęs „Wagner“ lyderį Jevgenijų Prigožiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Hamburgo (Vokietija) į Rusijos Sankt Peterburgą atvyko gydytojas, susijęs su „Wagner“ lyderiu Jevgenijumi Prigožinu. Tai gali reikšti staigų maištininko sveikatos pablogėjimą. Šia informacija liepos 15 dieną pasidalijo Rusijos ir Izraelio verslininkas Leonidas Nevzlinas.

„Panašu, kad pas V. Putino pamėgtą virėją atskrido „juodoji gulbė“. Medicinos linija iš Hamburgo gavau informaciją, kad J. Prigožiną ilgą laiką stebintis onkologas dėl vėžio (skrandžio vėžio, chirurgijos, chemoterapijos) skubiai iškviestas į Sankt Peterburgo kliniką „Sogaz-med“, – sakė L. Nevzlinas.

Pažymėtina, kad iš karto po „vagneriečių“ karinio maišto L. Nevzlinas perspėjo, kad privačios kariuomenės vadovas neišvyks į Baltarusiją, o liks Rusijoje ir toliau vadovaus savo verslui. Šiandien, praėjus beveik mėnesiui po tų įvykių, jo informacija patvirtinama. Yra žinoma, kad sukilėlių vadas aktyviai judėjo tarp Sankt Peterburgo ir Maskvos ir netgi buvo susitikęs su diktatoriumi V. Putinu.

 
 

 

Nepaisant to, matyt, Rusijos Federacijos vadovas maišto jam neatleido. Svarbu tai, kad JAV prezidentas neseniai paskelbė, kad J. Prigožino likimas nepavydėtinas, ir patarė saugotis apnuodijimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(13)
(71)

Komentarai ()