„Putinas ne sociopatas.“ Kas iš tikrųjų negerai su Rusijos prezidentu (Video)  ()

Sociopatai tokių aukštumų nepasiekia, pabrėžė T. Beradze.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra ne sociopatas, o psichopatas. Tokius žmones atpažinti labai sunku, nes jie protingi ir nuostabūs manipuliatoriai.

Tai TV kanalo FREEDOM eteryje pareiškė psichoterapeutė, psichiatrė, klinikinė ir medicinos psichologė Tina Beradze. Ji pabrėžė, kad psichopatija nėra liga, todėl V. Putinas bus ne gydomas, o teisiamas.

„V. Putinas nėra sociopatas, jis yra psichopatas. Psichopatija yra asmenybės sutrikimas, o ne psichikos liga. Tai didžiulis skirtumas. Psichopatai nėra gydomi, jie yra teisiami institucijų. Sociopatas atviras, jį matote. Sociopatas tokių aukštumų nepasiekia, o psichopatą atpažinti labai sunku, nes jie protingi, nuostabūs manipuliatoriai“, – pabrėžė specialistė.

T. Beradze pridūrė, kad Rusijos gyventojai yra užhipnotizuoti propagandos. Rusai jau pasiruošę tikėti viskuo. Jų gyvenimas kupinas baimės, todėl jiems įtaką daro propaganda, sklindanti iš televizijos.

 

„Rusijoje labai blogai. Jie pateko į izoliaciją. Jie labai bijo. Jie patys sukėlė šią baimę, lyg pasaulis nori praryti šią nelaimingą Rusiją ir panašiai. Mobilizacijos baimė. Izoliacijos baimė. Mums tai yra absoliutus absurdas,“ – apibendrino psichologė.

Kalbos apie Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino ligas tęsiasi jau seniai. Rusijos politologas Valerijus Solovėjus teigė, kad Kremliaus vadovo sveikata smarkiai pablogėjo, todėl jis pradėjo vartoti stipriuosius narkotikus. Visų pirma, V. Putinas serga vėžiu ir daugybe neurologinių ligų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: