Putinui baisu. Ką parodė Prigožino laidotuvės  ()

Mychailo Podoliakas sureagavo į Jevgenijaus Prigožino laidojimo ceremoniją. Jis išvardijo keistus momentus ir paaiškino, kokias iš jų galima daryti išvadas apie Vladimirą Putiną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-30 Putinui baisu. Ką parodė Prigožino laidotuvės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mychailo Podoliakas, Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas, situaciją su Jevgenijumi Prigožinu sarkastiškai pavadino nepriekaištinga. Pasak jo, tai rodo viską, ką reikia suprasti apie šiandieninę Rusiją ir šalies agresorės ateitį.

M. Podoliakas „slaptas“ buvusio samdinių lyderio laidotuves pavadino absoliučiu tikrosios Rusijos diktatoriaus baimės simboliu. Anot jo, V. Putiną gąsdina masinių protestų Rusijoje galimybė net po demonstratyvaus J. Prigožino nužudymo danguje virš Tverės.

„Bijo prisiminimų, pokalbių, abejonių, palyginimų. Bijo nuolatinio reputacijos menkinimo. Bijo savo „herojų“, įkyriai tirpdo juos nežinioje,“– pridūrė M. Podoliakas.

Kaip pažymėjo Andrijaus Jermako patarėjas, Rusijos valdžia nepranešė apie laidotuvių vietą, laiką ir „lydinčių asmenų“ skaičių. Jo nuomone, taip atsitiko todėl, kad V. Putinas išsigando.

 

Rusijos žiniasklaida, remdamasi anoniminiu kapinių darbuotoju, pranešė, kad karo nusikaltėlis buvo palaidotas Porochovsko kapinėse Sankt Peterburge. Rugpjūčio 29 dieną įvyko laidojimo ceremonija, kuri truko 40 minučių.

Pasak neįvardijamo pašnekovo, šiose laidotuvėse dalyvavo nuo 20 iki 30 žmonių. Tai buvo artimi J. Prigožino giminaičiai. Tarp jų nebuvo uniformuotų žmonių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(12)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: