Bijo ne tik arešto. Kodėl Putinas jau metus neišvažiuoja iš Rusijos (Video)  ()

Bunkerio diktatorius Vladimiras Putinas jau metus laiko sėdi Rusijoje. Žinoma, dabar jis iš tikrųjų niekur nekviečiamas, bet vis tik buvo pasiūlymų iš Turkijos ir Indijos. Tačiau Kremliaus vadovas nesiryžo sėsti į lėktuvą ir išskristi už šalies agresorės ribų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Objektyviai žiūrint, diktatoriui skubiai reikia kur nors skristi, nes tokiu būdu V. Putinas įrodytų rusams, kad šalis nėra izoliuota. Rusijos opozicijos politikos strategas Abbasas Galliamovas „24 kanalui“ sakė, kad Rusijos prezidentas nėra pasirengęs rizikuoti savimi, savo gerove ir komfortu, kad kuo nors įtikintų rusus.

Baimė yra nestruktūruotos ir neracionalios emocijos. V. Putinas jaučia ne tik baimę, bet ir nenorą atsidurti tokioje situacijoje, kai staiga tenka teisintis.

Rusijoje V. Putino spaudos tarnyba visiškai kontroliuoja žurnalistus ir jų klausimus, tačiau atvykus, pavyzdžiui, į Indiją ar Turkiją, visiškos klausimų sąrašo kontrolės nebus. Teoriškai priimančioji šalis gali viską sutvarkyti taip, kad Rusijos prezidentui būtų užduodami „nepatogūs“ klausimai.

Iš tokio V. Putino, kurį pažinojome prieš 23 metus, liko nedaug. Diktatoriaus apsisprendimą keliauti į užsienį įtakoja baimė būti suimtam ir baimė, jog Ukrainos specialiosios tarnybos ką nors suorganizuos. Visa tai prisideda prie to, kad V. Putinas yra atsargus ir konservatyvus,“ – pažymėjo A. Galliamovas.

 

Bunkerio diktatorius daug pinigų investavo į propagandą, kad pats dar kartą nesijaudintų. Tačiau bendravimas su žmonėmis – valdovo asmeninis reikalas. Yra dalykų, kurių pavaldiniai negali dvigubai patikrinti, o jei taip atsitiks, anksčiau ar vėliau valdovas neteks valdžios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: