Ožka ir arbūzai. Apgailėtinos Putino gimtadienio dovanos  ()

Pavaldiniai ir kolegos mėgsta Rusijos lyderiui įteikti „įdomių dovanų“ iš kurių juokiasi visas pasaulis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per savo gyvavimo laikotarpį Rusijos prezidentas gavo daugybę juokingų dovanų. Žurnalistai sudarė kada nors V. Putino gautų žeminančių dovanų reitingą.

Prieš 20 metų, 2003 m., Rusijos sostinės meras Jurijus Lužkovas padovanojo Putinui baltą ožką „Skazka“ (liet. „Pasaka“). Tokią „neįprastą“ dovaną jis paaiškino tuo, kad tai Mėnulio kalendoriaus simbolis. Tuo metu šalia gyvulio tvarte sėdinčio Putino nuotrauka apkeliavo visą pasaulį, o Rusijos vadovas buvo vadinamas kvailiu. Rusijos prezidentas atsisakė „pasakiško gyvenimo“, ir ožka buvo išsiųsta į vasarnamį Novo Ogariove.

Tada prasidėjo kuriozinių dovanų „paradas“. Taip 2010 m. Maskvos valstybinio Lomonosovo universiteto studentės Putinui padovanojo erotinį kalendorių. Tuo metu ši dovana atrodė labai keistai, nes Rusijos lyderis tuo metu dar buvo vedęs. Tačiau V. Putinas pareiškė, kad jam labai patiko.

Po 2 metų, 2012 m., Rusijos vadovui buvo padovanotas ežero vanduo. Tai buvo vanduo iš dinozaurų laikų, rastas lediniame vandenyne Antarktidoje.

Prasidėjus plataus masto invazijai, V. Putinas gavo vos ne juokingiausių dovanų. Praėjusiais metais Rusijos prezidentas šventė savo 70-ąjį gimtadienį ir šventė „su trenksmu“. Atitinkamai buvo gauta ir dovanų. Pavyzdžiui, Aliaksandras Lukašenka nesugalvojo nieko geresnio, kaip padovanoti Putinui traktorių. Pasiskelbęs Baltarusijos prezidentas sakė, kad taip Rusijos vadovas „pamaitins Europą duona“.

 

Tadžikistano vadovas Emomali Rahmonas taip pat nustebino Putiną dovana. Jis įteikė Putinui dvi piramides – vieną iš arbūzų, kitą iš melionų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: