[ŽT] Įspūdinga apsauga. Putinas atvyksta į Pekiną (Video)  ()

Spalio 17 dieną V. Putinas pradėjo dviejų dienų vizitą Kinijoje. Jis atvyko į draugišką KLR, bet kartu atsivežė daug apsaugos personalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar Rusijos Federacijos prezidentas lėktuvu skrido į Pekiną, kur jo jau laukė oficiali delegacija.

Trumpai pasisveikinęs Rusijos diktatorius įsėdo į savo automobilį. Viena vertus, V. Putinas atvyko į sau draugišką šalį, tačiau, kita vertus, garantavo savo saugumą, praneša kanalas „Ukraina 365“.

Vaizdo įraše iš oro uosto matyti, kad V. Putino automobilį lydi dar mažiausiai 9 automobiliai su apsauga. Ir tai neapima vietos policijos pareigūnų, kurie lydėjo V. Putiną motociklais jo kelyje į Xi rezidenciją. Tai yra atsakomasis V. Putino vizitas po to, kai Xi vasarą lankėsi Maskvoje.

Pagrindinė derybų tema bus Maskvos ir Pekino siekis plėsti užsienyje diplomatinius ir ekonominius ryšius. Būtent šios dvi šalys sukūrė neoficialų aljansą prieš Vakarus. Tuo pat metu Kinija stengiasi gerinti santykius tiek su Izraeliu, tiek su Iranu. Šią savaitę Pekine vyks „Juostos ir kelio“ forumas, į kurį pakviesta 130 šalių.

 

Tai pirmoji V. Putino kelionė į didelę šalį po to, kai TBT išdavė jo arešto orderį. Pekinas iki šiol laikosi  dėl karo Ukrainoje neutralios pusės. Tuo pačiu metu KLR sukūrė savo „taikos planą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(5)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: