Panikos atakos ir agresijos priepuoliai. Putino sveikata staigiai blogėja (Video)  (2)

Kremliaus vadovo aplinka rimtai svarsto skirtingus įvykių raidos po jo mirties scenarijus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu Kremliaus diktatoriui Vladimirui Putinui prasidėjo panikos priepuoliai ir nepagrįstos agresijos protrūkiai.

Rusijos opozicijos žmogaus teisių aktyvistas, „Gulagu.net“ įkūrėjas Vladimiras Osečkinas „24 kanalui“ sakė, kad V. Putinui darosi vis sunkiau normaliai funkcionuoti. Atsižvelgiant į tai, jo ratas rimtai svarsto skirtingus įvykių raidos po jo mirties scenarijus.

„Akivaizdu, kad jam sunku. Amžius, didžiulis psichologinis stresas ir jo daromas spaudimas daro savo, nes visas civilizuotas pasaulis nepriima jo diktatoriškos politikos“, - pažymėjo V. Osečkinas.

Rusijos prezidentas ilgai neprabunda. Be to, vonioje jis praleidžia pusvalandį ar daugiau, kad atsikvėptų, susikauptų ir kontroliuotų savo veiksmus.

Tačiau tai ne visada įmanoma – V. Putiną periodiškai ištinka panikos priepuoliai ir nepateisinamos agresijos pliūpsniai aplinkinių atžvilgiu.

Kadangi Rusijos prezidentas yra pernelyg emocingos būsenos ir nesusitvarko su savo veiksmų pasekmėmis, jis kelia didelį pavojų.

 

„Jis galvoja tik apie tai, kaip išlaikyti valdžią, kad nepatektų į Hagos kalėjimą ar nebūtų nužudytas dėl rūmų perversmo. Šiomis akimirkomis jis gali daug“, - pabrėžė V. Osečkinas.

Atkreipkite dėmesį, kad Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino gimtadienis, kurį jis minėjo spalio 7 dieną, gali būti paskutinis. Britų žurnalistai gavo žvalgybos duomenis, rodančius, kad Kremliaus vadovas tikriausiai serga smegenų vėžiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(3)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: