[ŽT] „Bandymų bus.“ Kam skirtas Putino branduolinis spektaklis (Video)  ()

Rusai surengė branduolines pratybas ir paleido kelias balistines raketas. Žvalgyba įsitikinusi, kad priešo „spektaklis“ visai nebuvo nukreiptas į ukrainiečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 25 d. Rusija apmokė savo strategines branduolines atgrasymo pajėgas ir paleido balistines raketas. Ukrainos vyriausios žvalgybos valdybos atstovas A. Jusovas situaciją pakomentavo „24 kanalui“.

„Neturėtume to vertinti per daug rimtai – tai ne ukrainiečiams skirtas spektaklis. Bet taip, tai spektaklis. Visiškai akivaizdu, kad nieko naujo nepasakyta, nepademonstruota ir nepadaryta“, – pabrėžė jis.

Žvalgybos pareigūnai įsitikinę, kad Kremlius branduolinėmis pratybomis norėjo parodyti rusams, kad jų „vadovas“ viską kontroliuoja ir „asmeniškai spaudžia kai kuriuos mygtukus“. Tuo pat metu šalis agresorė tęsia savo branduolinį Vakarų šantažą.

 

„Tiems, kurie pasaulyje žaidžia su retorika „nėra reikalo bloginti padėties“, retorika „nuraminti agresorių“ yra tokia iliustracija, „tai yra mūsų tikslas“. Branduolinis šantažas nebėra koziris, padedantis V. Putinui, tačiau panašių bandymų bus ir ateityje“, – pažymėjo A. Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: