„Kažkas tikrai įvyko.“ Keisti įvykiai po gandų apie Putino mirtį (Video)  (1)

Pastaruoju metu žiniasklaidos erdvėje ypač suaktyvėjo Rusijos saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas. Įdomu tai, kad tai vyksta gandų apie Vladimiro Putino mirtį fone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ papasakojo psichologijos mokslų kandidatas Dmitrijus Popovas, pažymėdamas, kad Nikolajaus Patruševo viešasis aktyvumas pastarosiomis savaitėmis labai išaugo.

Kaip pažymėjo D. Popovas, N. Patruševas ėmė viešai leisti sau įvairius strateginius pareiškimus apie Rusijos kelią. To niekada anksčiau nebuvo nutikę. Tai ypač įdomu įvairių nepatikrintų gandų apie Vladimiro Putino mirtį fone.

Pastaba! Spalio mėnesį anoniminis Rusijos kanalas teigė, kad V. Putinui tariamai sustojo širdis. Ir tada, spalio 26 d.,  parašė, kad jis mirė. Tam nėra jokių įrodymų.

„Stebiu labai didelį N. Patruševo aktyvumą. Ir dar ta kalba, kurioje N. Patruševas tiesiogine to žodžio prasme „palaidojo“ V. Putiną... Anksčiau apie jį nuolat vartojo veiksmažodžius (jis žinojo; jis vaikščiojo). Atrodo, kad žmogaus nebėra,“– pasakė D. Popovas.

 

Viską aktyviai komentavo ir V. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas. O tada V. Putinas staiga pradėjo daug pasirodyti viešumoje, tarsi nieko nebūtų nutikę. Visi šie konkretūs ženklai gali rodyti, kad kažkas visgi iš tikrųjų atsitiko. O dabar vietoj V. Putino, kaip mano D. Popovas, vaikšto dubleriai.

Po įvairių pranešimų apie V. Putino mirtį jis greitai pasirodė per televiziją. Ir vedė konferencinį pokalbį, apie kurį pranešė Rusijos žiniasklaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: