„Tokie vaizdo įrašai greitai pasirodytų fronte, ir to Putinas bijo labiausiai“ (Video)  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nekreipia dėmesio į savo kariuomenės nuostolius. Bet vis tiek yra dalykų, susijusių su okupantais, kurių jis bijo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko, komentuodamas nedideles mobilizuotų okupantų žmonų nepasitenkinimo apraiškas. Jas erzina, kad jų vyrams neleidžiama palikti fronto linijos. Įdomu tai, kad Kremlius į tai dar nereagavo, nors galėtų nesunkiai viską iš karto užgesinti.

Kaip pabrėžė I. Jakovenko, FSB galėtų „aplankyti“ mobilizuotųjų žmonas ir jas įbauginti, kad nekiltų protestų. Tačiau tokie veiksmai gali sukelti dar blogesnių pasekmių režimui. Todėl kol kas jos tikriausiai neliečiamos.

„Manau, kad internete greitai atsirastų bet kokių represinių veiksmų prieš moteris vaizdo įrašai. Vienintelis dalykas, kurio V. Putinas bijo, – tai 1917 metais atsitikusios situacijos pasikartojimas. Tada kareiviai iššliaužė iš apkasų ir nustojo kautis, o po to Rusijos imperija žlugo. Jei okupantai pamatys, kad su jų žmonomis taip elgiamasi, gali kažkas nutikti“,– sako I. Jakovenko.

 

Žinoma, tai gali įvykti tik tam tikromis aplinkybėmis. Tačiau V. Putinas tikrai baiminasi, kad kareiviai nusisuks nuo jo. Tai gali kelti grėsmę Kremliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: