[ŽT] Rusai meldėsi Putinui kaip „šventajam“. Belieka laukti, kol jis bus nukryžiuotas (Video)  ()

Susidarė įspūdis, kad rusai meldžiasi specialiai savo vadovui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per vadinamąją „Pasaulinę rusų liaudies tarybą“ Rusijos stačiatikių bažnyčios vadovas Kirilas privertė susirinkusiuosius melstis už Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną tarsi už kokį šventąjį.

Tai liudija socialiniuose tinkluose paskelbtas vaizdo įrašas iš šio šabo, praneša „NV.ua“.

Scenoje buvo įrengtas milžiniškas ekranas su V. Putino atvaizdu, kurio abejose pusėse buvo pakabintos dvi identiškos ikonos su Jėzumi Kristumi, kurių dydis pasirodė esąs žymiai mažesnis nei Kremliaus režimo galvos.

Todėl susidarė įspūdis, kad rusai meldžiasi specialiai savo vadovui.

Akivaizdu, kad tokiu būdu Rusijos propaganda bandė nubrėžti tokias „paraleles“ tarp Viešpaties sūnaus ir karo nusikaltėlio, kuris yra tarptautiniame ieškomų asmenų sąraše dėl ukrainiečių vaikų grobimo, užsimindama „dvasingai tautai“ apie jos „išskirtinę misiją“.

 

Savo ruožtu po šio tamsumo socialinių tinklų vartotojai pažymėjo, kad dabar nekantriai laukia, kada šis kruvinas „Mesijas“ pagaliau bus nukryžiuotas.

 

Tuo tarpu pats Kirilas, kurio tikrasis vardas yra Vladimiras Gundajevas, per savo gyvenimą nevengia save laikyti „šventuoju“. Anksčiau Rusijos stačiatikių bažnyčios vadovo rezidencijoje Danilovo vienuolyne Maskvoje buvo pastebėtas paveikslas, kuriame jis stovi šalia Trejybės, garsiojo Andrejaus Rublevo kūrinio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(6)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: