Tai buvo aišku jau 2004 m. Išsipildė galinga Ryžkovo pranašystė Rusijai (Video)  (2)

Jau tada Ryžkovas kalbėjo apie tai, kad Rusijos valdžiai šalis nerūpi. Putiną vadino caru ir pranašavo jam dar ne vieną kadenciją prezidento poste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ši Rusijos opozicijos politiko Vladimiro Ryžkovo kalba per televiziją 2004 m. neseniai pasirodė @CurrentTimeTv dėka. Jo perspėjimai dėl šalies ateities yra bauginančiai pranašiški. Taip pat galite atpažinti vedėją…“, – rašo žurnalistas Francis Scarr.

Tai buvo aišku jau 2004 m. Išsipildė galinga Ryžkovo pranašystė Rusijai.

„Visą laiką žmonės yra apgaudinėjami. Visą laiką žmonėms sakoma, kad šalyje kyla karo, terorizmo grėsmė, mes privalome su tuo kovoti. Mums reikia atšaukti rinkimus, atkurti tvarką, priveržti varžtus. Noriu atkreipti visų dėmesį, mus visus nuolatos apgaudinėja“, – 2004 metais Vladimiro Solovjovo laidoje sakė Rusijos opozicijos politikas Vladimiras Ryžkovas.

 

Jau tada Ryžkovas kalbėjo apie tai, kad Rusijos valdžiai šalis nerūpi. Putiną vadino caru ir pranašavo jam dar ne vieną kadenciją prezidento poste.

Žirinovskis tam prieštaravo, teigdamas, kad 2008 metais Putino niekas neišrinks į prezidentus. Tačiau, kaip byloja istorija, Putinas buvo „išrinktas ir perrinktas“ dar ne kartą.

„Aš tikiu, kad žmonės bus visiškai mulkinami totalios cenzūros ir masiškai falsifikuojamų rinkimų“, – pranašiškai kalbėjo Ryžkovas.

„Kaip istorikas, aš gerai žinau vieną dalyką, kad Rusijoje tvirta ranka ir valdžios vertikalė visada baigdavosi chaosu, karu ir sunaikinimu“, – sakė Ryžkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(0)
(145)

Komentarai (2)