94 proc. pilnamečių britų verčiau gyventų be sekso nei be savo mobilaus telefono  (13)

Bendrovės "Mobileinsurance.co.uk" atlikto tyrimo rezultatai byloja, jog dauguma Jungtinės Karalystės suaugusiųjų yra smarkiai priklausomi nuo savo mobiliojo telefono: du trečdaliai apklausos dalyvių pareiškė, jog be savo telefono negalėtų išgyventi, 9 proc. sutiktų verčiau neturėti vaikų nei neturėti telefono, o 94 proc. sutiktų verčiau gyventi be sekso nei be savo mobilaus ryšio priemonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apklausoje dalyvavo 2 570 Jungtinės Karalystės gyventojų, kurių amžius – nuo 18 iki 30 metų. Visi apklausos dalyviai turėjo ir mobiliuosius telefonus, ir partnerę ar partnerį. 65 proc. respondentų paprašyti paaiškinti, kaip brangus jiems yra mobilusis telefonas, atsakė, jog "be telefono negalėtų gyventi".

Beveik ketvirtis (22 proc.) britų pareiškė, jog yra "labai priklausomi" nuo savo mobiliojo ryšio priemonės. Abejingumą savo mobiliems telefonams išreiškė tik 10 proc. apklaustųjų. Vos 1 proc. respondentų tvirtino, kad mobilaus telefono jiems prireikia tik retkarčiais. Tik 2 proc. deklaravo, jog drąsiai galėtų gyventi ir be jo.

Nors priklausomybės savo mobiliojo ryšio priemonei neslėpė absoliuti dauguma apklausos dalyvių, jos saugumu yra pasirūpinę tik 12 proc. mobiliųjų telefonų savininkų.

Į klausimą "Ko ryžtumėtės atsisakyti savaitei, kad galėtumėte naudotis savo mobiliuoju telefonu?", 45 proc. atsakė, jog atsisakytų valgyti, 71 proc. – važinėjimosi savo automobiliu, 9 proc. – gyvenimo su savo vaikais.

"Ko ryžtumėtės atsisakyti savaitei, kad galėtumėte naudotis savo mobiliuoju telefonu?"

Sekso – 94 proc.
Televizijos/filmų – 82 proc.
Automobilio – 71 proc.
Savo partnerės(-io) – 62 proc.
Lovos – 55 proc.
Pinigų – 47 proc.
Valgyti – 45 proc.
Namų – 32 proc.
Bendrauti su bent vienu žmogumi gyvai – 23 proc.
Savo vaikų – 9 proc.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (13)