24 val. „LeMons“ lenktynėse debiutavo aukštyn ratais važiuojantis „Camaro“ (Video)  (0)

Vyrukas, internete žinomas Speedycop pseudonimu, „LeMons“ lenktynių publikai pristatė naujausią savo kūrinį – aukštyn ratais važiuojantį „Camaro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats šio unikalaus automobilio kūrėjas save apibūdina kaip aštuonerių metų vaiką įstrigusį 40-ečio kūne, tačiau sutinka, kad yra pakankamai talentingas tam, jog galėtų įgyvendinti ir pačias beprotiškiausias idėjas.

Kaip rašo Autoblog.com, naujausią savo kūrinį jis sutvėrė iš dviejų skirtingų automobilių – „apgailėtino 1990 m. „Ford Festiva“ ir siaubingo 1999 m. „Chevrolet Camaro“.

Idėjos esmė, kaip galite numanyti pažvelgę į nuotraukas yra ant „Festiva“ mazgų, tarp kurių yra ir itin kuklus 1,3 litro darbo tūrio keturių cilindrų variklis užsodintas „Camaro“ kėbulas. Natūralu, kad dėl košmariškai prastos aerodinamikos ir galios trūkumų šis bolidas užėmė vietą lenktynių dalyvių grupės pabaigoje. Antra vertus, šiuo atveju turbūt ne užimta vieta yra svarbiausia.

Kaip jam sekėsi važiuoti legendines lenktynes parodijuojančiose varžybose, galite pamatyti peržvelgę žemiau pateiktą vaido įrašą:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)