Būna ir taip: vyras iščiaudėjo 44 metus nosyje išbuvusį strėlės galiuką (Video)  (1)

51 metų vyras, kuris 44 metus kentėjo dėl užsikimšusios nosies, nustebo sužinojęs, kad visą tą laiką jo nosyje buvo įstrigęs žaislinės strėlės, su kuria žaisdavo vaikystėje, galiukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britas Steve Eastonas kovojo su užsikimšusia nosimi ir galvos skausmais visą savo gyvenimą. Visą tą laiką jis manė, kad dėl to kalta yra šienligė. Savo negalavimų priežastį vyras vieną kartą tiesiog iščiaudėjo, rašo „Daily Mail“.

Tėvai turėjo įtarimų

S. Eastonas tvirtina, kad sudūlėjęs gumos gabalėlis jo kvėpavimo takuose gulėjo nuo 1970 metų.

Kada pasakė savo motinai Pat, kuriai dabar 77 metai, apie radinį, vyras dar kartą labai nustebo. Iš mamos jis sužinojo, kad tėvai vaikystėje, kai jam buvo 7 metai, buvo nuvedę jį pas gydytojus. Tėvai įtarė, kad Steve’as galėjo įkvėpti strėlės galiuką.

„Aš pradėjau čiaudėti, ir tas daiktas tiesiog iššoko iš mano kairiosios šnervės , – pasakojo S.Eatonas. – Susimąsčiau, kas tai galėtų būti ir iš kur tai atsirado? Aš paėmiau tą guminį daiktą ir visiškai sumišau. Kai pakalbėjau su savo motina, ji pasakė, kad tėvai tikrai vedė mane pas gydytojus, kai man buvo 7 metai, nes manė, kad vieną iš strėlyčių aš galėjau įkvėpti.“

Ponia P.Easton ir jos vyras Quentinas pasakojo užtikę savo sūnų žaidžiantį su žaislinio šautuvo strėlytėmis. Jie pastebėjo, kad vienos strėlytės galiukas dingęs.

Gydytojai nieko nerado

„Trūko tik vienos strėlytės galiuko, ir Steve‘as pasakė, kad tiesiog ją prarijo, – prisiminė mama. – Aš nuvežiau jį į ligoninę. Gydytojai visą dieną ieškojo dingusio galiuko, bet baigiantis dienai pasakė, kad tikriausiai mes suklydome. Aš žinojau, kad ne. Tai visada keldavo man nerimą. O dabar galiausiai viskas išaiškėjo. Mes visi esame šokiruoti.“

S.Eastonas neprisiminė visos šios istorijos, kol kovo mėnesį, sėdėdamas namuose, jis išsišnypštė savo nosį, o taip pat iššnypštė ir strėlės dalelę. Galiukas buvo tokio dydžio, kaip 2 euro centų moneta.

„Tai mano nosyje išbuvo 44 metus. Aš net neįtariau, kad jis ten galėjo išbūti taip ilgai. Tačiau dabar aš nejaučiu jokio pagerėjimo. Svarstau, ar ten daugiau nieko nėra“, – sakė S. Eastonas.

Vyras kentėjo nuo slogų ir šienligės visą savo gyvenimą, bet dabar jis yra įsitikinęs, kad strėlės galiukas dėl šių sveikatos sutrikimų visai nebuvo kaltas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Dovilė Odinaitė
(13)
(0)
(13)

Komentarai (1)