Kaip mergina virto vaikinu: treji transseksualo metai per 30 sekundžių (Video)  (4)

Žvelgiant iš šalies atrodytų, kad Jamie Rains – eilinis 21 metų vaikinas. Kaip ir dauguma bendraamžių, Jamie studijuoja universitete, turi mylimąją, tačiau išorė apgaulinga – vaikinas praeityje buvo mergina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jamie tikina, kad pirmą kartą suprato esantis ne tos lyties, būdamas vos ketverių. Sulaukęs 18 metų, Jamie pradėjo vartoti testosteroną ir savo virsmą vaikinu įamžino nuotraukose. Dabar Jamie sukūrė vaizdo įrašą, kuriame sujungė 1 400 nuotraukų, fotografuotų per pastaruosius 3 metus. Įraše matyti radikalūs pokyčiai – vaikinui ant veido pradėjo augti plaukai, pasikeitė jo veido forma. Tiesa, tokiems pokyčiams testosterono neužteko – vaikinui teko iškentėti plastinę krūtinės rekonstrukcijos operaciją.

Dabar Jamie tikina esąs laimingas. „Po daugybės metų kančių galiu drąsiai pasakyti, kad pagaliau jaučiuosi savimi“, – sakė jis.

Daugiausia palaikymo vaikinas sulaukia iš savo merginos Shaabos ir šeimos. Pagaliau pasiekęs savo tikslą, jis drąsina ir kitus tokio paties likimo žmones – savo sukurtame tinklaraštyje drąsiai atsakinėja į visus užduodamus klausimus ir teigia, kad svarbiausia būti kantriems.

Pamatykite pokyčius:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(20)
(11)
(9)

Komentarai (4)