Kultūristė steroidus šlamštė kibirais – taip ji atrodo dabar (Video)  ()

Buvusi profesionali JAV kultūristė Denisė Lynn Rutkowski prieš kiek daugiau nei dvidešimt metų buvo savo karjeros viršūnėje, kai 1993 metais liko antra kultūristų olimpiada vadinamose „Mrs. Olympia“ varžybose, tačiau nuo tada jos gyvenimas ritosi tik žemyn.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

54-erių amerikietė varžybose pradėjo dalyvauti 1988 metais ir varžėsi vos penkerius metus. Tarp profesionalų ji pateko 1993 metais ir tais pačiais metais netikėtai baigė karjerą.

Ji buvo laikoma realiausia kandidate laimėti kitų metų „Mrs. Olympia“ varžybas. Tačiau moteris pasirinko kitą kelią – ji dvejus metus studijavo religinius mokslus ir pradėjo keliauti aplink JAV skelbdama Dievo žodį.

Dar sportuodama ji padėdavo nuskriaustiems vaikams, kurie augo vargstančiose šeimose, ir su jais keliaudavo į atrakcionus ar kultūrizmo varžybas.

2001 metais ji ir vėl pradėjo sportuoti, tačiau ant scenos nebegrįžo. 2012 ir 2013 metais ji buvo suimta už tai, kad priešinosi policijos pareigūnams.

Įvairūs JAV šaltiniai tvirtina, kad moteris per savo gyvenimą steroidus vartojo nežmoniškais kiekiais, tą gali patvirtinti ir jos išvystytas raumenynas.

Šaltiniai taip pat teigia, kad moteris ilgai kovojo su priklausomybe nuo narkotikų ir turėjo bipolinį sutrikimą.

Bipolinis sutrikimas pasireiškia nuotaikų kaita – nuo labai pakylėtos nuotaikos greitai pereinama prie depresijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(20)
(28)
(-8)

Komentarai ()