Kraują kaitinantys triukai: menas, kuris tampa terorizmu (video)  (1)

„Survival Research Laboratories“ (SRL) įkūrėjas Markas Pauline stebina savo industrinio meno šedevrais. Monstriškas mašinas montuojantis amerikietis tikina, kad kuria tokius robotus, apie kokius kalbama tik mokslinės fantastikos bestseleriuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Darau tai nuo 1978 metų. Visada labai domėjausi technologijomis. Norėjau papasakoti istoriją kuo galingiau“, – pasakoja M. Pauline.

SRL garsėja pasaulyje kaip pavojingiausių šou organizatoriai. Pasirodymai su milžiniškomis metalo mašinomis dažnai baigiasi ugnimi ir sprogimais. SRL iš viso yra suorganizavę 48 pasirodymus.

„Kelis kartus per metus darome šou, jų mastai vis didėja. Demonstracijoms pasirenkame automobilių stovėjimo aikštelės, degalines. Šou metu dažnai atsitinka visi blogiausi dalykai, kurie tik gali nutikti, tačiau su manimi dirba tik profesionalai.“, – teigia išradėjas.

Pauline šou uždrausti keliuose JAV miestų, taip pat – Ispanijoje ir Japonijoje. Tačiau pats išradėjas tvirtina, kad draudimai ne sumažina norą kurti, o priešingai – įkvėpia kitą kartą dar labiau šokiruoti.

„Mane kaltina, kad neva keliu pavojų visuomenei, žmonių gyvybėms. Tai – teroristiniai kaltinimai“, – priduria M. Pauline.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Robotika.lt
Robotika.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (1)