„Simpsonai“ įsijungė į rinkimų agitaciją: štai kaip atrodys D.Trumpas prezidento poste (Video)  (4)

Animacinio serialo „Simpsonai“ kūrėjai paskelbė trumpą klipą, kuriame atskleidžia savo paramą vienam iš kandidatų į JAV prezidentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klipe Houmeris ir Mardžė naktį žiūri politinę reklamą, kuri parodo skirtumus tarp dviejų kandidatų – D.Trumpo ir Demokratų kandidatės Hillary Clinton.

Balsas už kadro klausia – kas turėtų atsiliepti Baltųjų rūmų telefonu? Vienoje versijoje telefono ragelį 3 val. nakties pakelia buvęs prezidentas Billas Clintonas, bet jam žmona Hillary primena, kad nuo šiol skambučiai visada yra skirti jai.

Tuo tarpu D.Trumpas rodomas kaip plikas autokratas, kuris lovoje skaito Adolfo Hitlerio kalbas ir piktas rašinėja „Twitter“ tinkle, kai jam paskambinama iš Situacijų kambario.

„Ne dabar – aš „Twitteryje“, – rikteli jis ignoruodamas skambutį, ir toliau rašo apie Masačiusetso senatorę Elizabeth Warren, kurią jis tapęs prezidentu ištrėmė iš JAV.

Tuomet savo komandai D.Trumpas duoda nurodymus iškalti jo vardą ant Lincolno memorialo, išformuoti NATO ir priversti Naujojo Džersio gubernatorių vien dėl juoko suvalgyti vikšrą.

Galiausiai jis atsiliepia telefonu, ir išgirdęs, kad nedelsiant turi atsidurti Situacijų kambaryje, dar prieš tai pareikalauja stilistų komandos. Po aštuonių su puse valandos – po to, kai jam buvo užpurkštas dirbtinis įdegis, suleistos kalogeno injekcijos, uždėtos didelės dirbtinės plaštakos ir mažas šuo ant galvos – D.Trumpas jau būna pasirengęs.

Tačiau jau būna per vėlu sustabdyti Kinijos karinius laivus. „Tiesiog pastatykit dar vieną sieną!, – nurodo jis. – Taip, bet vandenyne, nevykėli.“

Po reklamos, kurią apmokėjo „Amerikiečiai, kurie tikrai pradeda ilgėtis Obamos“, Houmeris ir Mardžė abu nusprendžia balsuoti už H.Clinton, nors Houmeris dar ir turi abejonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(33)
(3)
(30)

Komentarai (4)